Botswana

Hoogtepunten als de Okavango Delta, gamedrives in Moremi Game Reserve en een diversiteit aan landschappen.
We overnachten in tenten of lodges midden in de natuur.
Groepsrondreis met Nederlandssprekende reisleiding. Tijdens de 23-daagse kampeersafari heb je een Engelssprekende chauffeur/gids, een kok én camp assistance.
Veel excursies en extra’s zijn bij de prijs inbegrepen.

3

Rondreizen in Botswana

Rondreis Botswana - Een groepsreis in hét safariland

Ben je helemaal gek van safari's? Wilde dieren in de natuur spotten tijdens een gamedrive? Dan is Botswana het land bij uitstek voor een rondreis. Botswana heeft zoveel diversiteit aan landschappen. Prachtige, vrijwel ongerepte natuurgebieden waar je jouw ogen zult uitkijken. En wij zorgen er tijdens een Botswana rondreis voor dat je dit land optimaal zult beleven. Wij regelen alles, van de vluchten tot en met de excursies, je hoeft alleen maar te genieten.

Botswana rondreizen: het ultieme Afrika gevoel 

Tijdens onze Botswana rondreizen zorgen wij voor het ultieme Afrika gevoel. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor een kampeersafari tijdens een rondreis in Botswana. Een bijzondere ervaring in het Moremi Game Reserve. Je slaapt in ruimte tweepersoonstenten op goede matrassen. De maaltijden worden bereid door een kok die met ons meereist. Natuurlijk maken we ook een aantal gamedrives door dit bijzondere National Park.

Een rondvlucht over de Okavango Delta 

Maar dat is niet het enige hoogtepunt tijdens een rondreis in Botswana. Wij bieden tijdens de Botswana rondreizen namelijk de mogelijkheid om een rondvlucht te maken over de Okavango Delta. Dit is de grootste binnenlandse delta ter wereld. Een immens groot netwerk van kanalen en moerassen.

Ontdek meerdere landen in Afrika

Wij bieden niet alleen een Botswana rondreis, maar gecombineerde rondreizen in Zuid-Afrika, Namibië en Zimbabwe. Wij laten de mooiste plekken van Zuidelijk Afrika zien onder leiding van een Afrikaans / Nederlandssprekende reisleder. Reis mee van Kaapstad via de uitgestrekte woestijn van Namibië door het groene en wildrijke Botswana om uiteindelijk te eindigen bij de indrukwekkende Victoria Falls. Dat is veel meer dan een rondreis in Botswana!

Wij maken de rondreis in Botswana bijzonder

Wij zorgen ervoor dat de Botswana rondreis voor iedereen een bijzondere belevenis wordt. Daarbij is werkelijk alles geregeld, van de vluchten tot de overnachtingen en de excursies. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan. Ga met ons mee en ontdek dit prachtige land en de andere fascinerende landen van Zuidelijk Afrika tijdens een rondreis. Een onvergetelijke Afrikaanse ervaring!