17-daagse groepsrondreis Sensationeel Brazilië

Je krijgt van ons:
  • Rondreis met zowel natuurlijke als culturele hoogtepunten van Brazilië
  • Driedaags verblijf obv volpension én excursies in de Pantanal
  • Einde verblijf aan het zeer relaxte strand van surfplaatsje Cumbuco
  • Verblijf in het Portugees-koloniale stadje Paraty
  • Non-stop vliegen met KLM!

Alle hoogtepunten van Zuid-Brazilië gecombineerd met relaxed strand in het Noord-Oosten!

Ga met ons mee op deze nieuwe reis naar de mooiste plekken in zuidelijk Brazilië, en sluit deze reis af aan het heerlijke strand van Cumbuco in het Noord-Oosten van het land! Dankzij een nieuwe rechtstreekse vlucht met KLM vanaf Fortaleza is deze hoek van Brazilië nu wel heel makkelijk te bereiken! We bezoeken niet alleen de bruisende stad Rio de Janeiro en de indrukwekkende watervallen van Foz do Iguaçu, maar ook het beroemde natuurgebied de Pantanal. In Bonito kunt u snorkelen in rivieren en de mooiste, kleurige vissen spotten en in het koloniale plaatsje Paraty aan de kust heeft u de mogelijkheid om een schoenertocht te maken langs de tropische ‘Costa Verde’. Onze reis eindigt aan het relaxte surf-strand van het strandplaatsje Cumbuco, op ongeveer een uurtje rijden vanaf Fortaleza.

Comfortabele, centraal gelegen hotels
Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel busvervoer met ervaren chauffeurs en bepaalde trajecten zullen we per vliegtuig afleggen. We overnachten in goede toeristenklassehotels en sfeervolle pousada's, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. In de Pantanal verblijven we op een authentieke ‘fazenda’ (boerderij) en maken hier vele excursies om de bijzondere flora en fauna in de omgeving te ontdekken. 

Inbegrepen excursies
In de reissom zijn een aantal excursies reeds opgenomen, zoals een bezoek aan de Gruta do Lago Azul bij Bonito en een stadswandeling in het pittoreske Portugees-koloniale stadje Paraty. Uiteraard wordt het Christusbeeld in Rio ook niet overgeslagen!

Onze Nederlandssprekende reisleiders staan voor u klaar
Deze rondreis wordt begeleid door onze eigen ervaren reisleiders. Heeft u nu al een vraag? Stel deze dan op ons reisleiderforum.
Probeer het eens en stel uw vraag op het reisleider forum

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers