Privé rondreizen in Brazilië

Hoogtepunten als Rio de Janeiro, de watervallen van Foz do Iguaçu, eindeloze stranden en een verblijf op een authentieke fazenda.
Je overnacht in sfeervolle hotels en pousada's.
Onze reisspecialisten adviseren je graag over reizen naar Brazilië.
Bij ons is jouw huurauto al inbegrepen in de reissom.

2

Privé rondreizen in Brazilië

Individuele rondreis Brazilië – Ontdek het betoverende Brazilië

Met jouw eigen reisgezelschap het betoverende land Brazilië ontdekken? Het is mogelijk met onze individuele rondreis naar Brazilië. Wij regelen de vluchten, overnachtingen in comfortabele en centraal gelegen hotels en het benodigde vervoer. Daarbij zijn ook diverse excursies inbegrepen bij de privé rondreis naar Brazilië om dit bijzondere land optimaal te kunnen ontdekken.

Privé rondreis Brazilië: de mooiste plekken

Tijdens de rondreis in Brazilië ontdek je de mooiste plekken van dit land individueel, met jouw eigen gezelschap. Denk aan de bruisende hoofdstad Rio de Janeiro, het prachtige natuurgebied de Panatal en de magistrale watervallen van Foz do Iguaçu. Maar ook snorkelen behoort tot de mogelijkheden tijdens de individuele rondreizen in Brazilië. Ontdek de mooiste, kleurige vissen onder water!

Lekker chillen! 

Natuurlijk zorgen we er tijdens het samenstellen van het programma voor de individuele rondreis in Brazilië ook voor dat er voldoende mogelijkheden zijn om te chillen. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan het heerlijke tropische eilandje Ilha Grande. Heerlijk genieten en zwemmen in kristalhelder water. Een mooie afsluiter van de prachtige rondreis in Brazilië.

Kies voor een van onze individuele rondreizen en ontdek wat Brazilië zo betoverend maakt. Liever met een groep op pad? Kijk dan eens bij de groepsreizen naar Brazilië. Wij regelen alles zodat je alleen maar hoeft te genieten. Volop plezier gegarandeerd!