Brazilië

Hoogtepunten als Rio de Janeiro, de watervallen van Foz do Iguaçu, eindeloze stranden en een verblijf op een authentieke fazenda.
We overnachten in comfortabele driesterrenhotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij onze reizen zijn diverse excursies reeds inclusief.

6

Rondreizen in Brazilië

Rondreis Brazilië – Een rondreis in het land van de samba

Ontdek de gaafste hoogtepunten tijdens een rondreis in Brazilië. Van het bruisende Rio de Janeiro tot de adembenemend mooie watervallen van Foz do Iguaçu, een Brazilië rondreis is zo ontzettend veelzijdig. Onze deskundige, Nederlandssprekende reisleider laat de mooiste plekjes zien. En tussendoor overnacht je in comfortabele driesterrenhotels. Een rondreis in Brazilië is volledig georganiseerd, zodat je niets tekort komt tijdens de reis.

Brazilië rondreizen: een bezoek aan Rio de Janeiro

Een bezoek aan de stad Rio de Janeiro mag natuurlijk niet ontbreken tijdens onze rondreizen in Brazilië. Deze staat is onder andere bekend vanwege het Carnaval, maar ook de prachtige stranden waaronder Copacabana Beach. Er zijn verschillende optionele excursies mogelijk in deze stad tijdens een rondreis in Brazilië, zoals een boottocht door de prachtige baai of een stadstour. Op die manier kun je zelf kiezen op welke manier je de stad wilt verkennen.

Indrukwekkende watervallen

Tijdens de rondreis in Brazilië brengen we ook een bezoek aan de Foz do Iguaçu. Er zijn diverse excursies mogelijk, zoals een bootsafari aan de Argentijnse kant van deze watervallen, een helikoptervlucht of een wandeltocht. De vele routes en wandelpaden langs de watervallen zorgen voor spectaculaire vergezichten. Ze behoren dan ook tot de grootste watervallen ter wereld en de meest indrukwekkende natuurwonderen van Zuid-Amerika. Tijdens een Brazilië rondreis moet je deze dus zeker gezien hebben.

Ontdek meerdere landen in Zuid-Amerika

Waarom zou je niet meteen meerdere landen in Zuid-Amerika bezoeken? Het is mogelijk met onze gecombineerde rondreizen. Combineer een rondreis in Brazilië bijvoorbeeld met een rondreis in Argentinië en Chili. Wij laten de allermooiste plekjes van meerdere landen zien tijdens een complete rondreis, inclusief vluchten en comfortabele overnachtingen in driesterrenhotels. De ideale manier om Zuid-Amerika echt goed te leren kennen tijdens een rondreis.

Ga met ons mee en dans de samba!

Ga met ons mee en dans de samba tijdens een rondreis in Brazilië. Diverse excursies zijn al inclusief en je kunt kiezen uit een aantal optionele excursies. Genoeg redenen om te kiezen voor een leuke rondreis in Brazilië!