16-daagse single groepsreis van Tango naar Samba in Argentinië en Brazilië

Nieuw in ons reisaanbod
Je krijgt van ons:
  • Rondreis met zowel natuurlijke als culturele hoogtepunten van Argentinië en Brazilië
  • Verblijf in zowel Buenos Aires als Rio de Janeiro
  • Driedaags verblijf obv volpension én excursies in het prachtige natuurgebied de Pantanal
  • Boottocht per schoener langs de kust bij het Portugees-koloniale stadje Paraty
  • Non-stop vliegen met KLM!

Bruisend Buenos Aires en Rio, gecombineerd met de mooie natuur en prachtige kustlijn van Brazilië

Ga met ons mee op deze nieuwe reis naar de mooiste plekken in zuidelijk Brazilië, en begin je reis in de Europees aandoende hoofdstad van Argentinië, Buenos Aires. Zo combineer je 2 landen in één tour! We bezoeken niet alleen het mondaine Buenos Aires en de indrukwekkende watervallen van Foz do Iguaçu, maar ook het beroemde natuurgebied de Pantanal. In Bonito kun je snorkelen in rivieren en de mooiste, kleurige vissen spotten en in het koloniale plaatsje Paraty aan de kust maken we een schoenertocht langs de tropische ‘Costa Verde’. Onze reis eindigt in de leukste stad van Brazilië, het bruisende Rio de Janeiro, waar we verblijven op loopafstand van de beroemde Copacabana en Ipanema-stranden.

Comfortabele, centraal gelegen hotels

Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel busvervoer met ervaren chauffeurs en bepaalde trajecten zullen we per vliegtuig afleggen. We overnachten in goede toeristenklassehotels en sfeervolle pousada's, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. In de Pantanal verblijven we op een authentieke ‘fazenda’ (boerderij) op basis van volpension (ontbijt, lunch én diner) en we doen hier vele excursies om de bijzondere flora en fauna in de omgeving te ontdekken. 

Inbegrepen excursies
In de reissom zijn een aantal excursies reeds opgenomen, zoals een stadswandeling in Buenos Aires, een bezoek aan de watervallen bij Foz do Iguaçu en Buraco das Araras bij Bonito en een superrelaxte boottocht voor de Costa Verde vanuit het pittoreske Portugees-koloniale stadje Paraty. Uiteraard wordt de Suikerbroodberg in Rio ook niet overgeslagen!

Onze Nederlandssprekende reisleiders staan voor je klaar
Deze rondreis wordt begeleid door onze eigen ervaren reisleiders. Heb je nu al een vraag? Stel deze dan op ons reisleiderforum.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 26 deelnemers