Familie rondreizen in Cambodja

Hoogtepunten als het tempelcomplex van Angkor Wat, de authentieke sfeer in Phnom Penh, de Zilveren Pagode en een bezoek aan de Killing Fields.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels.
Groepsrondreizen met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

0

Familiereizen in Cambodja

Cambodja met kinderen – Ga samen op avontuur

Wat is er nu leuker dan samen met de kinderen een bijzonder land te ontdekken? Het is mogelijk met de speciale gezinsvakantie naar Cambodja. We hebben een unieke reis samengesteld met bijzondere belevenissen voor het hele gezin. De familiereizen naar Cambodja zijn van A tot Z verzorgd, met comfortabele overnachtingen, excursies en de transfers van de ene naar de andere plek.

Gezinsvakantie Cambodja: met de tuk-tuk

Ontdek samen als echte avonturiers Cambodja. De reisleider neemt de groep mee naar de meest bijzondere plekjes van dit land. Zo gaan we natuurlijk met een echte tuk-tuk en maken we een tour langs indrukwekkende religieuze momenten. De kinderen zullen hun ogen uitkijken en het zal zeker een indruk achterlaten. Cambodja is heel goed met kind te bezoeken dankzij onze volledig georganiseerde reizen. De gezinsvakantie naar Cambodja is geschikt voor kinderen van 8 jaar of ouder.

Ga op ontdekkingstocht!

Bekijk onze familiereizen naar Cambodja en ontdek het uitgebreide programma voor het hele gezin. Wij bieden ook de mogelijkheid voor een gecombineerde familiereis naar Thailand. Twee bijzondere landen tijdens een gezinsvakantie ontdekken, wij maken het mogelijk! Bekijk de mogelijkheden en ga samen op een gave ontdekkingstocht in Azië! 

 

Terug naar boven