Groepsrondreizen in Cambodja

Hoogtepunten als het tempelcomplex van Angkor Wat, de authentieke sfeer in Phnom Penh, de Zilveren Pagode en een bezoek aan de Killing Fields.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels.
Groepsrondreizen met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

2

Groepsrondreizen in Cambodja

Groepsreis Cambodja – Ga mee naar dit sfeervolle land

Wil je naar een bijzondere bestemming, waar nog niet iedereen geweest is? Dan raden wij aan om eens te kijken naar de groepsreizen naar Cambodja. Hoogtepunten tijdens de groepsreis in Cambodja zijn het tempelcomplex van Angkor Wat, maar ook de Zilveren Pagode en een bezoek aan de Killing Fields. Maar ook heerlijk relaxen aan het strand is mogelijk tijdens een groepsrondreis in Cambodja. Want een beetje rust op zijn tijd is natuurlijk ook fijn!

Cambodja groepsreis: de hoofdstad Phnom Penh

Onze groepsreizen naar Cambodja brengen ons onder andere naar de hoofdstad Phnom Penh. Dit is een prachtige en sfeervolle stad, met een indrukwekkend verleden. Het is leuk om hier gebruik te maken van het traditionele Cambodjaanse vervoersmiddel om de stad te verkennen: de cyclo. Tijdens de groepsreis in Cambodja kunnen we ook een bezoek brengen aan het Koninklijk Paleis en de Zilverpagode met meer dan 5000 zilveren tegels op de vloer.

Nog veel meer hoogtepunten

Een groepsrondreis in Cambodja heeft nog zoveel meer hoogtepunten te bieden. Zo brengen we een bezoek aan Angkor Thom en de magnifieke Bayon tempel. Angkor Wat is de grootste en meest bekende tempel van Cambodja, maar Ta Prohm is zeker niet minder bijzonder. Deze tempel was lang overwoekerd door de jungle en het is nog altijd goed te zien dat de natuur deze tempel flink in zijn greep heeft.

Gecombineerde groepsreizen in Cambodja

De groepsrondreizen naar Cambodja kunnen bij ons ook in combinatie met een bezoek aan andere bijzondere landen gecombineerd worden. Zo is er de gecombineerde groepsreis naar Laos & Thailand bijvoorbeeld. Op die manier kun je nog meer uit jouw reis halen en meerdere landen tegelijk ontdekken. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld is, van de vluchten tot de comfortabele overnachtingen.

Ga met een groep op avontuur

Ga met een groep op avontuur in het bijzondere land Cambodja. Naast een groepsreis in Cambodja bieden wij ook mogelijkheden voor een single groepsreis in Cambodja of een individuele rondreis in Cambodja. Waan je in een andere wereld met de bijzondere reizen uit ons aanbod. Deze staan garant voor een onvergetelijke ervaring!