16-daagse groepsrondreis Mekong Cruise van Cambodja naar Vietnam

Nieuw in ons reisaanbod
Je krijgt van ons:
  • Viersterren cruise over Mekong rivier
  • Bezoek aan de tempels van Angkor
  • Strandverblijf in viersterrenresort in Vietnam
  • Cruise op basis van volpension en rondreis inclusief entreegelden
  • Drijvende markten, Cu Chi tunnels en Phnom Penh

Cruise over de machtige Mekong rivier en rondreis langs de tempels van Angkor en bruisend Ho Chi Minh City

Ontdek het leven aan de machtige Mekong rivier tijdens deze unieke rondreis door Cambodja en het zuiden van Vietnam. 

Start je rondreis in Siem Reap, de toegangspoort tot de wereldberoemde tempels van Angkor en volg het Tonle Sap meer naar hoofdstad Phnom Penh. Verken de hoogtepunten van deze stad met roerige Rode Khmer verleden. 

Stap vervolgens aan boord van een luxe schip voor een vierdaagse cruise over de Mekong rivier naar buurland Vietnam. Onderweg geniet je van heerlijke maaltijden, entertainment en prachtige uitzichten vanaf het dek en je eigen balkon. Op alle dagen maak je leuke uitstapjes per boot of fiets langs drijvende markten en kleine eilandjes.

In Vietnam stap je van boord en wordt je naar Ho Chi Minh City gebracht waar de Cu Chi tunnels op je wachten. Wandel door de straten van Ho Chi Minh City voordat we je naar de stranden van Phan Thiêt/Mui Ne brengen waar je kunt relaxen in een heerlijk viersterrenresort aan het strand. 

Comfortabele viersterren hotels en cruise schip
Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijven we in comfortabele viersterren hotels. De Mekong ontdek je per luxe viersterren cruise schip dat onlangs in de vaart is genomen en waar het verblijf op basis van volpension is. 

Entreegelden inclusief
Wij hebben er voor gekozen om alleentreegelden op te nemen in de prijs. Ook zijn veel excursies inbegrepen in het reisprogramma en bezoek je de schitterende tempels van Angkor, de verschillende drijvende markten in de Mekong Delta en de indrukwekkende Cu Chi tunnels bij Ho Chi Minh City.

Onze Nederlandssprekende reisleiders staan voor je klaar
Deze reis wordt uiteraard begeleid door onze ervaren reisleiders.

 

Nederlandse reisleiders bij FOX

Een van onze reisleidsters in VietnamBij FOX zijn de reisleiders in Vietnam en Cambodja niet alleen Nederlandssprekend, maar komen ook uit Nederland.

Zij kennen de bestemming op hun duimpje, spreken accentloos Nederlands én zijn goed op de hoogte van de verwachtingen van reizigers uit Nederland en België. Een prettig idee en een absolute meerwaarde.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 26 deelnemers