23-daagse groepsrondreis Laos & Cambodja

Nieuw in ons reisaanbod
Je krijgt van ons:
  • Tweedaagse boottocht over Mekong rivier
  • Verblijf op ‘4000 eilanden’ in zuidelijkste puntje van Laos
  • Bezoek aan tempels van Angkor en Killing Fields
  • Verblijf in Luang Prabang, Vang Vieng en Vientiane in Laos
  • Bamboetreinritje en verblijf op het platteland in Cambodja

Unieke reis langs de wonderen van fascinerend Laos en Cambodja

Ontdek de schoonheid Laos en Cambodja tijdens deze zeer complete rondreis. We starten de reis met een kort bezoek aan het Noorden van Thailand voordat we per boot de machtige Mekong bevaren diep het binnenland van Laos in. We reizen langs dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan en worden verwelkomd door de nieuwsgierige bewoners. We bezoeken prachtige steden die een koloniale sfeer uitademen en laten ons overweldigen door de serene rust in de tempels, met als hoogtepunt Angkor Wat in Cambodja. 

Comfortabele, centraal gelegen hotels

Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijven we in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. De hotel standaard in bepaalde delen van Zuid-Laos en Cambodja is iets eenvoudiger. 

Inclusief tweedaagse boottocht
Tijdens onze reis is veel inbegrepen. We doen veel leuke excursies waaronder bezoeken aan verschillende watervallen en authentieke dorpjes. Bovendien maken we een onvergetelijke, tweedaagse boottocht over de Mekong-rivier. Uiteraard bezoeken we in Cambodja het schitterende Angkor Wat en in Laos het authentieke plaatsje Luang Prabang met zijn prachtige tempels en nabijgelegen Kuangsi watervallen. 

Onze reisleiders staan voor u klaar
Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over onze bestemmingen en maken er een geweldige reis van. Reisleider Bram zegt: "Als reisleider probeer ik er altijd in te slagen om de reiziger, door de opgedane ervaringen, tot nieuwe inzichten te laten komen over het bezochte land. Als de reis dus net dat tikkeltje anders is dan wat ervan verwacht werd."

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers