Privé rondreis met chauffeur Kleurrijk Cambodja en Koh Chang

Wereldberoemde tempels, ongerepte natuur en vriendelijke bevolking!

Cambodja is een buitengewoon mooi land met een indrukwekkend verleden. De grootste schat van Cambodja is echter niet haar natuur of haar tempels, maar haar bevolking. Tijdens uw reis zult u merken dat de bevolking u overal met open armen ontvangt en er alles aan doet om het u naar de zin te maken. Wij nemen u tijdens deze reis mee naar de bekende hoogtepunten van Cambodja, maar ook het minder bekende, dagelijks leven van deze vriendelijke mensen.

U landt in het gemoedelijke Siem Reap, waar de reis begint met het bekendste hoogtepunt van Cambodja, Angkor Wat. Per boot reist u naar Battambang, een slaperig provinciestadje en de perfecte plek om op ongedwongen wijze de gebruiken van de lokale bevolking te ontdekken. Om de rondreis uitgerust af te sluiten hebben wij voor u een heerlijk hotel op het Thaise eiland Koh Chang geselecteerd. 
 Bekijk hier het uitgebreide dag tot dagprogramma

Uniek verblijf in Tatai
Gedurende de reis verblijft u in uitstekende hotels, waarbij u het merendeel van de tijd over een zwembad beschikt. Ook liggen de hotels in de buurt van bezienswaardigheden. 

Heel bijzonder is het verblijf in de 4 Rivers Floating Lodge in Tatai, waarbij u overnacht midden op een kabbelende rivier, omgeven door prachtige mangroves en de jungle. Uw kamer bestaat uit een luxe tent met eigen zonnedek. Hier kunt u geheel in stijl overnachten en genieten van de prachtige omgeving.
 Bekijk hier het hotel in Tatai en de rest van de hotels

Het indrukwekkende Tonle Sap waterdorp
De Cambodjaanse bevolking is vindingrijk, dat merkt u aan het Tonle Sap meer. Op dit meer heeft de lokale bevolking een heus dorp gebouwd, bestaande uit drijvende huizen, winkels en zelfs een basketbalveld! Een bezoek aan dit meer is inbegrepen in de reissom.

U reist tijdens deze reis comfortabel in een auto met airconditioning en u heeft hierbij beschikking over een privéchauffeur. Daarnaast wordt u op enkele dagen begeleid door een Engelssprekende gids.
 Bekijk hier wat nog meer inclusief is

kh_ind_cambodja_koh_chang-klein

Het reisprogramma van deze rondreis

Siem Reap | Angkor Wat | Battambang | Phnom Penh | Tatai | Koh Chang | Bangkok

 Bekijk hier het gedetailleerde dag tot dagprogramma

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

6 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,6
Geweldige reis met veel indrukken
Dhr. E
Terug naar boven