15-daagse privé rondreis met chauffeur Kleurrijk Cambodja en Koh Chang

 

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Koh Chang

 • Tree Top Adventure Park

  THB 1250 p.p.

  Voor deze excursie wordt u opgehaald en teruggebracht naar uw hotel. De excursie kan zowel 's morgens als 's middags plaatsvinden. U wordt geadviseerd comfortabele kleding en (sport) schoenen te dragen. Tijdens deze excursie maakt u twee tochten van circa 40 minuten.

 • Onbekend Koh Chang

  THB 1600 p.p.

  Ervaar de onbekende oostzijde van Koh Chang. U bezoekt het lokale dorp Klong Son in noord Koh Chang. Hier kunt u zien hoe rubber wordt geproduceerd. U vervolgt de weg naar Salak Khok, waar u aan boord gaat van een traditionele Thaise boot voor een tocht door het het mangrovebos. Het is ook mogelijk om zelf door het mangrovebos te kajakken. Voor de lunch wordt u naar Salak Phet gebracht, dat bekend staat om zijn geweldige visrestaurants. Deze excursie wordt uitgevoerd op maandag en donderdag en met international gezelschap.

  Indien u deze excursie op privébasis wilt uitvoeren (dagelijks):
  THB 2800 p.p.bij 2-3 personen
  THB 1950 p.p. bij 3 personen of meer

 • Diner met vuurvliegjes boottocht

  THB 1000 p.p.

  U wordt naar het prachtige Aana resort in Klong Prao gebracht. Het resort ligt aan de rivier. Na de welkomstcocktail kunt u genieten van een heerlijke Thaise maaltijd (inclusief 1 glas wijn). Na het diner stapt u in de boot voor een tocht door het mangrove bos om de vuurvliegjes te bekijken.

Optionele excursies in Siem Reap

 • Ontdek Angkor en Tonle Sap

  USD 65 p.p

  Met een totale oppervlakte van ongeveer 40 vierkante kilometer is veel te zien in Angkor. Tijdens deze excursie ontdekt u meer van de wondere wereld van Angkor. U bezoek onder meer de Banteay Srei tempel met haar warme kleuren. Ook maakt u een boottochtje aan de oevers van het immense Tonle Sap meer naar een traditioneel dorp gebouwd op het water. Vaar tussen de huisjes door, zie hoe de lokale bewoners van de visvangst leven en kom meer te weten over het dieren die leven in de mangrove rondom het dorpje.

  Prijs bij twee personen: USD 67,- per persoon
  Prijs bij drie personen: USD 50,- per persoon
  Prijs bij vier personen: USD 38,- per persoon
  * Prijzen zijn exclusief entreegelden

Optionele excursies in Tatai

 • Excursies 4 Rivers Floating Resort

  USD 25 p.p.

  In Tatai ligt het 4 Rivers Floating Resort. Vanuit deze lodge worden allerlei excursies georganiseerd, zoals mangrove tours en sunset cruises. Ook kunt u bij de lodge een kayak pakken om op eigen gelegenheid de rivier en haar prachtige omgeving te ontdekken. Excursiemogelijkheden zijn onder andere: - Bezoek aan Tatai waterval per boot, USD 29,50 p.p. - Mangrove tour, USD 29,50 - Sunset cruise, USD 24,50


Aandachtspunten

 • Deze excursies kunt u in de lokale valuta of met Euro's en ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de Xtra-optie (bijzondere sporten/wintersport).