15-daagse privé rondreis met chauffeur Kleurrijk Cambodja en Koh Chang

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,4

Gemiddelde beoordeling

5 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 26-01-2020

Geweldig reis door een prachtig land.

Leuke, originele hotels in verschillende plaatsen. Goed vervoer en prachtige bestemmingen. Alles al geregeld en je wordt overal naartoe gebracht. Wat wil je nog meer? Cambodja heeft ons aangenaam verrast en Fox heeft ons weer enthousiast gemaakt voor een volgende reis!

Kim NK
9,0
Toegevoegd op: 17-01-2020

Een prachtige reis, leuke activiteiten en voldoende vrije tijd!

Tips: - Briefjes van 2 dollar aanvaarden ze niet in Cambodja. Je kan zowel in riels als dollar betalen. - In het 4 River Lodge Tatai hotel aan de rivier kan je niet altijd met bancontact betalen door slechte verbinding daar , zeker voldoende cash meenemen!

9,7
Toegevoegd op: 20-09-2019

Wat een heerlijke ontspannende privé reis!

Wat een heerlijke ontspannende prive reis! Jij en je reisgenoten bepalen hoe en wat! Kleinschalige hotels, op goede locaties en vriendelijk personeel! Cambodja is een land wat zeker ontdekt moet worden! Tip: Koh Chang in het laagseizoen is rustig en er is dus weinig te doen. Wij kregen te maken met overstromingen. Het Thaise reisbureau stond ons via een Nederlandse goed te woord over hoe en wat nu verder na de overstromingen!

L. Pieters
9,5
Toegevoegd op: 13-12-2017

het was een geweldige mooie en indrukwekkende reis !!!

de prive rondreis met gids en chauffeur is een topper , je ziet wat je moet en wilt zien , zeer flexibele reis !!!

10,0
Toegevoegd op: 10-02-2018

Boeiende, indrukwekkende en afwisselende reis voor de geoefende reiziger

Laat U aan de Cambodjaanse - Thaise grensovergang niet bijstaan door sluwe bemiddelaars en kruiers. Blijf steeds je bagage zelf in handen houden en geef deze nooit af ! Deze heren troggelen je maar al te graag 10 USD per persoon af voor hun handige bijstand ! Prima organisatie van deze reis met haar vele facetten ! Absolute top !!!