16-daagse privé rondreis met chauffeur Cambodja Compleet

 

Wil je nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kun je nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kun je tijdens het boekingsproces toevoegen aan jouw reis. De optionele excursies boek je ter plaatse bij jouw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.


Aandachtspunten

 • Je kunt deze Extra opties en Verlengingen tijdens het boekingsproces al direct aan jouw reis toevoegen.
 • In het gedetailleerde prijsoverzicht van de prijsberekening zie je direct de juiste kosten.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij Extra opties en Upgrades niet

Optionele excursies in Siem Reap

 • Ontdek Angkor en Tonle Sap

  USD 38,- tot 67,- p.p (circa € 35 - € 61)

  Inhoud
  Met een totale oppervlakte van ongeveer 40 vierkante kilometer is veel te zien in Angkor. Tijdens deze excursie ontdekken we meer van de wondere wereld van Angkor. We bezoeken onder meer de Banteay Srei tempel met haar warme kleuren. Ook maken we een boottochtje aan de oevers van het immense Tonle Sap meer naar een traditioneel dorp gebouwd op het water. Vaar tussen de huisjes door, zie hoe de lokale bewoners van de visvangst leven en kom meer te weten over het dieren die leven in de mangrove rondom het dorpje.

  Duur
  Circa een halve - hele dag.

  Wanneer
  In overleg met de reisleiding/lokale vertegenwoordiging.

  Prijs
  USD 67,- (circa € 61) per persoon bij 2 deelnemers.
  USD 50,- (circa € 46) per persoon bij 3 deelnemers.
  USD 38,- (circa € 35) per persoon vanaf 4 deelnemers.

  Inbegrepen
  Transfers en boottocht.

  Opmerkingen
  De prijs is exclusief entreegelden.
  Deze excursie kun je in US Dollars betalen. Je boekt en betaalt ter plaatse bij de reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.
  De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.

   


Aandachtspunten

 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij je reisbescheiden ontvang je ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heb je een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer je van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens jouw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heb je deze extra dekking nodig.

  Indien je via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kun je kiezen voor de Xtra-optie (bijzondere sporten/wintersport).