16-daagse privé rondreis met chauffeur Cambodja Compleet

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,2

Gemiddelde beoordeling

15 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 01-03-2020

Een indrukwekkende reis met veel bezienswaardigheden, goede gidsen en chauffeurs.

Deze reis geeft een veelzijdig beeld van Cambodja, wij kregen bijzonder veel extra informatie van de goede gidsen. Het is een zeer arm land, de tegenstellingen zijn groot. De mensen zijn erg vriendelijk. De gekozen hotels zijn bijzonder mooi en de mensen zijn zeer gastvrij. Het hotel in Kratie was daarop een uitzondering. We hebben als afsluiting genoten van ons verblijf van 5 dagen in Koh Rong, dat is een mooi paradijselijk eiland.

Dick en Liesbeth
6,7
Toegevoegd op: 05-01-2020

Cambodia is een superland, Sihanoukville is de hel

Koh Ta Kiev is een stukje paradijs op aarde, boek een overnachting. Siem Riep is prachtige cultuur, Tara Lodge is een voorbeeld van Hospitality

6,3
Toegevoegd op: 06-12-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 17-10-2019

Veelzijdige, informatieve en ontspannende reis met de beste gidsen en chauffeurs van Lolei Travel!

Er is geen omschrijving ingevuld.

George en Leonne
5,3
Toegevoegd op: 15-08-2019

Cambodja sterk vervuild en grotendeels overgenomen door China

Het is een land waarin een beperkt aantal fraaie dingen te zien zijn. Daarnaast is het kustgebied inmiddels volledig overgenomen door chinezen, die 24/7 met een onwaarschijnlijke man en macht aan het bouwen zijn. Dit betekent dat je rekening moet houden met zeer veel vuilnis, grote stank, enorme bouwputten en compleet kapotgereden wegdek. Sihanoukville spant hier de kroon, mijdt dit gebied, tenzij uw wilt ervaren hoe groot de kracht van China is.

Patrick
8,3
Toegevoegd op: 06-08-2019

Geweldige reis, mooie opbouw via oude tempels, naar franse koloniale-, rode kmer- en huidge tijdperk

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 29-06-2019

Gevarieerde reis,goede gids in land met vrolijke mensen. Kortom een ervaring om nooit te vergeten.

Wij hadden graag een paar minder tempels gehad en wat meer natuur en wildlife. Dat is smaak natuurlijk. Wij kochten een lokale simcard waarmee we de lokale agent gemakkelijk konden contacteren om het programma wat aan de passen etc. Het kort gesprekje met de overlevende van de gevangenis was erg beklijvend. Bezoek aan de waterval in dit seizoen in de buurt van Kampot was leuk: wandelen in de waterval die begint te groeien. In Sihanoukville huurt men vr transport beter een scooter voor 5 Usd dan een tuktuk 15 Usd te betalen enkel richting

Dirk uit België
8,0
Toegevoegd op: 29-04-2019

Mooie bestemming, gevarieerd programma, vriendelijke mensen maar wel heel erg warm (in April)

Een mooie reis. Hoogtepunten waren ons bezoek aan Angkor Wat, de Khmer dansen in Siem Reap (bij het Koulen II restaurant), de rondrit op het eiland bij Kratie (omdat het veel te warm was hebben wij de fietsen ingeruild voor een paardekar...) en het snorkelen in Sihanoukville. Afgezien van het snorkelen was Sihanoukville zelf niet het beloofde tropische paradijs, maar een grote rommelige bouwplaats.... Voor de reis begon hebben wij de film "First they killed my father" gekeken. Geen vrolijke film, maar daardoor krijg je wel een heel goed beeld van de recente geschiedenis! (m.b.t. de Killing Fields).

Marco Polo
7,7
Toegevoegd op: 05-04-2019

Een boeiende reis

Deze reis heeft ons veel geleerd over Cambodja vooral door de goede gidsen die wij hebben gehad.

shirley naumann Amsterdam
9,0
Toegevoegd op: 26-03-2019

Prachtige bestemming, gevarieerd programma. Een aanrader

Er is geen omschrijving ingevuld.

Stef en Anita