20-daagse privé rondreis met chauffeur Cambodja en Vietnam

 

Bezoek bijzonder Cambodja en het schitterende zuiden van Vietnam

Maak kennis met het voor velen nog onbekende Cambodja en het schitterende zuiden van Vietnam.

Tijdens deze rondreis bezoek je de bekende hoogtepunten van Cambodja en Vietnam, zoals het immense, bijna 1000 jaar oude tempelcomplex Angkor Wat en de indrukwekkende hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh. Hier duiken wij het grimmige, maar interessante verleden van Cambodja in met een bezoek aan de beruchte Killing Fields en de Tuol Sleng gevangenis.

In Vietnam bezoek je onder meer de prachtige steden, zoals het romantische Hué en het sfeervolle Hoi An. Vietnam is een fotogeniek land en tijdens de reis zul je versteld staan van de schoonheid!

Comfortabele hotels om heerlijk tot rust te komen
Je verblijft gedurende de reis in comfortabele hotels en deze zijn (bijna) altijd voorzien van een heerlijk zwembad. Zo kun je aan het eind van de dag geheel in comfort bijkomen van alles wat je gezien hebt. Wij streven ernaar je altijd vlakbij bezienswaardigheden, in een prachtige omgeving of dichtbij het stadscentrum te laten verblijven. 

Ontdek het oude Indochina per auto met privéchauffeur
Je reist in een airconditioned auto met privéchauffeur. Op meerdere dagen word je ook vergezeld door een Engelssprekende gids. Wij laten je op deze manier het beste van deze twee mooie landen zien. Een boottocht over de mooie parfum rivier in Hué en de machtige Mekong Delta is reeds bij de prijs inbegrepen.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit