Cambodja

Hoogtepunten als het tempelcomplex van Angkor Wat, de authentieke sfeer in Phnom Penh, de Zilveren Pagode en een bezoek aan de Killing Fields.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels.
Groepsrondreizen met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

5

Rondreizen in Cambodja

Rondreis Cambodja - Een rondreis in dit sfeervolle land 

Waan je in een andere wereld tijdens een rondreis in Cambodja. Je komt ogen tekort in dit bijzondere en sfeervolle land met veel indrukwekkende bezienswaardigheden. Wij regelen de complete Cambodja rondreis: van de vluchten tot de hotels en de excursies. Reis met een groep en een deskundige Nederlandssprekende reisleiding. Hij of zij kan werkelijk alles vertellen over dit bijzondere land. 

Cambodja rondreizen vol hoogtepunten

Cambodja is een land vol indrukwekkende hoogtepunten die je tijdens een rondreis in Cambodja zult ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de hoofdstad Phnom Penh, een stad met een verleden. Rijd rond in het traditionele vervoersmiddel, de cyclo, en bewonder de sierlijke oude Frans-koloniale gebouwen. Maar tijdens een Cambodja rondreis mag een bezoek aan Angkor Thom en de magnifieke Bayon tempel ook niet ontbreken. En de door de jungle overwoekerde Ta Prohm tempel. Een bijzondere tempel die de natuur in haar greep heeft.

Combineer jouw rondreis in Cambodja

Cambodja rondreizen worden meestal gecombineerd met meerdere landen zoals Thailand, Vietnam en Laos. Wij zorgen ervoor dat je de meest bijzondere hoogtepunten van de landen zult zien tijdens de gecombineerde rondreizen in Cambodja. Het zijn zeer complete rondreizen. Tijdens iedere rondreis overnacht je in comfortabele, centraal gelegen hotels zodat je even lekker kunt uitrusten en bijkomen tijdens de reis. Veel excursies zijn bovendien al inclusief en wij bieden de keuze voor een aantal optionele excursies. 

Beste reistijd Cambodja 

Wij vinden het belangrijk om je goed te informeren over de Cambodja rondreis. Dit geldt ook voor de beste reistijd. Het regenseizoen is van mei tot en met november en wordt ook wel de moessontijd genoemd. In deze periode valt er vaak veel regen in de namiddag in de vorm van een korte, hevige bui. Het droge seizoen loopt van december tot en met april. In deze periode liggen de temperaturen rond de 30 graden. Perfect weer voor een rondreis in Cambodja dus!

Een onvergetelijke ervaring

Ga met ons mee en boek bij ons jouw vakantie naar Cambodja. Een onvergetelijke ervaring voor jou en de rest van de groep. Liever met jouw reisgezelschap naar Cambodja? Dat kan tijdens een van onze privé rondreizen in Cambodja. Er zijn ook single groepsreizen in Cambodja beschikbaar. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een reis in dit indrukwekkende land!