Single groepsreizen in Cambodja

Hoogtepunten als het tempelcomplex van Angkor Wat, de authentieke sfeer in Phnom Penh, de Zilveren Pagode en een bezoek aan de Killing Fields.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels. Je hebt hierbij de keuze uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik.
Onze single groepsreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

Singlereis Cambodja – Proef de sfeer van dit land!

Met een gezellige groep singles op reis in Cambodja? Een singlereis naar Cambodja brengt ons naar de mooiste plekjes van dit sfeervolle land. Een land dat misschien nog niet heel bekend in de oren klinkt, maar dat maakt het juist zo bijzonder. Tijdens de single vakantie in Cambodja maken we uitgebreid kennis met de lokale cultuur van dit land. Het Boeddhisme speelt hier bijvoorbeeld een grote rol en vele tempels zullen de revue passeren. Een unieke reis die je nooit zal vergeten!

Single reizen Cambodja: op ontdekkingstocht

Onder leiding van een Nederlandssprekende reisleider leren we dit land helemaal kennen. Van het Koninklijk Paleis in Phnom Penh tot een bezoek aan de indrukwekkende Killing Fields en de voormalige Tuol Sleng gevangenis, de single reizen naar Cambodja zitten vol bijzonderheden. Daarbij zijn veel excursies al geregeld maar ook optioneel. Zo bepaal je zelf wat je wel of niet wilt doen of bekijken.

Meerdere landen ontdekken

Wil je meerdere landen ontdekken tijdens de reis en de singlereis met Laos of Thailand combineren? Dat komt goed uit, want wij bieden ook de mogelijkheid om de single groepsreis naar Cambodja te combineren met andere landen. Ontdek de verschillende mogelijkheden en kies voor de groepsreis die het meeste aanspreekt. Ga met ons mee en ontdek het beste van de landen!