Tatai

4 Rivers Floating Lodge

Deze bijzondere en kleinschalige ecolodge ligt vlakbij de grens met Thailand en aan de voet van de Cardamom bergen. Ze is omgeven door het dichtbegroeide regenwoud met prachtige mangroves en kabbelende rivieren. De Cardamom bergen zijn bekend om een enorme diversiteit aan flora en fauna, waardoor de lodge een perfecte uitvalsbasis vormt voor natuurliefhebbers. Een oase van rust in de tropische jungle. In de lodge worden alle maaltijden in het restaurant geserveerd, waar uitstekende Aziatisch of westers georiënteerd gerechten worden geserveerd met gebruik van veel lokale producten.

De lodge bestaat uit 12 luxe ingerichte tenten op het water, allen uitgerust met een eigen zonnedek met ligstoelen. De kamer is gemaakt van canvas tentdoek, maar daarmee houdt de gelijkenis met een tent wel op. Uw kamer is zeer ruim en comfortabel ingericht en voorzien van een flatscreen televisie (op aanvraag ter plaatse) en een minibar, een ensuite badkamer met douche en toilet. Vanuit de lodge zijn allerlei excursies te boeken en u wordt telkens begeleid door een deskundige gids, die veelal uit het nabijgelegen dorp komt en de omgeving uitstekend kent.

Op dit moment vinden er renovatiewerkzaamheden plaats aan de 4 River Lodge in Tatai en is deze accommodatie tot minimaal half januari 2019 gesloten. Reist u in deze periode naar Tatai, dan verblijft u in het Koh Andet Eco Resort of gelijkwaardig.

Aandachtspunten

  • Onze accommodaties worden tweemaal per jaar door ons persoonlijk bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit
  • De getoonde hotels voor deze reis zijn onder voorbehoud. U verblijft mogelijk in een gelijkwaardig alternatief.
  • Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotellijst.