Boek eenvoudig uw camper

Camperhuur

Boek een camperreis

Het boeken van een FOX Camperreis is eenvoudig. Omdat er vele verschillende campers zijn en alle campers verschillende mogelijkheden hebben, kunt u uw voorkeuren zelf kenbaar maken. Zo bent u altijd verzekerd van de camper van uw keuze!

  1. Boek een Camper-startpakket uit het FOX reisaanbod.
  2. Na het afronden van uw boeking klikt u op de 'Reserveer nu uw camper'-link.
  3. U ontvangt per e-mail een bevestiging van beide reserveringen.
  4. Wij gaan uw boeking op aanvraag verwerken en de camper voor u reserveren.
  5. U ontvangt een definitieve bevestiging nadat uw boeking definitief akkoord is gekomen.

Reizen met familie

Is het mogelijk om een kinderautostoel bij te huren?
Bij sommige verhuurders bestaat de mogelijkheid tot het huren van een kinderautostoel. U dient dit altijd direct bij reservering door te geven. Er worden extra kosten in rekening gebracht voor de huur van deze kinderautostoelen.

U kunt autostoeltjes overigens het beste of zelf meenemen. Wanneer u de autostoeltjes zelf meeneemt, dient u bij check-in aan te geven dat het om een autostoeltje gaat en dat u graag wenst dat het met voorzicht behandeld wordt. Status: "fragile". Dan worden de autostoeltjes voorzichtig behandeld. Anders kunnen ze met de stoeltjes gooien en dat komt niet ten goede van de stoeltjes. Wanneer u overweegt om ter plaatsen een autostoeltje te kopen, denk er dan wel aan dat u uw kind moet vervoeren zonder dat ze in een goede stoel kunnen zitten. Autostoeltjes kosten, als je een goede aanbieding treft, ongeveer $75,- . Het nadeel is ook nog eens dat u extra tijd kwijt bent met het zoeken naar een stoeltje. 

Is het mogelijk om een kinderbedje bij te huren, of is er een andere bescherming aanwezig voor de kinderen?
U kunt een eigen campingbedje meenemen. Sommige verhuurders verhuren ook campingbedjes. Deze kunt u dan op de dinette plaatsen. Let er wel op dat uw kind niet uit het bedje kan klimmen. Het bedje kan ook in het gangpad staan maar dan kunt er niet meer makkelijk door. In geval van nood is dat niet echt fijn.

Wat u ook kunt doen, wanneer u bijv. een 25ft camper heeft, is dat u bij een bouwmarkt een plank haalt en deze plaatst bij het achterbed. Zo kunt u het achterbed afsluiten. U kunt het dan gebruiken als bed, maar ook als speelruimte. Dit werkt tevens erg fijn wanneer u bijv. aan het koken bent. Zogenaamde ‘vangnetten’ voor het bovenbed (voor kinderen), zoals soms in andere landen aangeboden, kent men in de Verenigde Staten en Canada helaas niet.

Heeft u tips voor reizen met kinderen tijdens een camperreis? 
Wanneer u met uw kinderen op vakantie gaat dan geldt altijd de regel: "Wanneer de kinderen plezier hebben, dan hebben de ouders dat ook". Zorg dat u goed voorbereid bent en rijd niet al te lange afstanden achter elkaar.

Neem enkele speeltjes en boekjes mee waar eenvoudig onder het reizen mee gespeeld kan worden, maar zeker niet teveel. Onderweg valt er zoveel te doen en te beleven dat ze aan hun eigen speelgoed vaak niet eens toekomen. Betrek de wat oudere kinderen in het reisplan, zodat ze geboeid zijn door wat komen gaat.


Heeft u nog een vraag?

Laat u informeren door onze reisspecialisten.

0252 - 66 00 00 Stuur een bericht

Terug naar boven