Familie rondreizen in Canada

Bewonder natuurspektakels als de Rocky Mountains, Banff National Park en de Niagara Watervallen.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen drie- en viersterrenhotels.
Onze familierondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel activiteiten zijn bij ons al inclusief.

Canada met kinderen – Een familie avontuur in Canada!

Een reis naar Canada staat bij veel mensen hoog op de verlanglijst, en wat is er nu leuker dan het ontdekken van Canada samen met de kinderen? Wij maken het mogelijk met de gezinsvakantie naar Canada. Een complete reis met bijzondere belevenissen voor het hele gezin. Onze familiereizen naar Canada zijn van A tot Z geregeld, met comfortabele en kindvriendelijke drie- of viersterrenhotels en de leukste excursies voor jong en oud. Dat wil je niet missen!

Gezinsvakantie Canada: start de ontdekkingsreis

De familiereizen naar Canada zijn een ware ontdekkingsreis voor zowel kind als ouders. Canada is het land van de Inuit, van de kolonisten, van de ruimte én de natuur. We starten en eindigen de gezinsvakantie in Vancouver, met zijn flitsende skyline. Natuurlijk mag een bezoek aan de bekende Rocky Mountains, met de besneeuwde bergtoppen en gletsjers, niet ontbreken tijdens de familiereizen. Beklim jij deze berg of durf jij op het panoramische bruggen platform ‘De Glacier Skywalk’ te lopen?

Beleef de hoogtepunten

Beleef de hoogtepunten van Canada met de kinderen tijdens onze toffe familiereizen. De ideale manier om er met het hele gezin op uit te gaan naar een verre bestemming. Bekijk ook de mogelijkheden voor een groepsreis naar Canada of een privé rondreis naar Canada. Alles is mogelijk!