Groepsrondreizen in Canada

Bewonder natuurspektakels als de Rocky Mountains, Banff National Park en de Niagara Watervallen.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen drie- en viersterrenhotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel activiteiten zijn bij ons al inclusief.

2

Groepsrondreizen in Canada

Groepsreis Canada – Ga mee en ontdek de wonderschone natuur

Tijdens een groepsreis in Canada geniet je van prachtige berggebieden, adembenemende meren, imposante gletsjers en snelstromende rivieren. Maar ook bruisende steden komen aan bod tijdens een groepsrondreis in Canada. Met een groep bezoek je de hoogtepunten van dit land en overnacht je in comfortabele en centraal gelegen drie- en viersterrenhotels. En daarbij zijn ook nog eens de nodige excursies geregeld voor de groepsreis in Canada om de hoogtepunten van dit land te ontdekken.

Canada groepsreis: vol met prachtige natuur

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, Canada heeft zo’n fantastische natuur! Zo behoort het Banff National Park tot de meest indrukwekkende natuurparken van Canada. Hier zie je prachtige natuurwonderen, zoals de Bow Watervallen, de Hoodoo Lookout, het Minnewanka meer en de Surprise Corner. Maak hier een boottocht over het prachtige Minnewanka-meer of neem de gondel voor een prachtig uitzicht op de omgeving en op Banff zelf. Het beeldschone Moraine Lake is ook een van de prachtige hoogtepunten qua natuur. Met een beetje geluk zie je de spiegeling van ‘The Valley of the Ten Peaks’.

De Niagara Watervallen

Als je aan Canada denkt, denk je natuurlijk ook aan de Niagara Watervallen. Een bezoek aan deze bekende watervallen kan deel uitmaken van een groepsreis naar Canada. Miljoenen liters water maken hier een vrije val in de lager gelegen kloof. Bekijk de watervallen vanaf verschillende posities en in de avond zijn ze prachtig verlicht. Toch wel één van de hoogtepunten van de groepsrondreizen naar Canada.

Bruisende steden

In het Oosten van Canada liggen een aantal bruisende steden, waaronder Quebec. Deze stad bezoek je tijdens een groepsreis in Oost-Canada en is uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Een deskundige gids neemt ons mee naar de oude ommuurde binnenstad en andere interessante plekjes in deze stad. Toronto is de grootste stad van Canada, met onder andere tot 2007 het hoogste vrijstaande bouwwerk ter wereld, de CN Tower. Hoe gaaf is het om hier boven van het uitzicht te genieten?

Volledige georganiseerde groepsreizen

De groepsreizen naar Canada uit ons aanbod zijn volledig georganiseerd. Je reist met een groep en bezoekt de hoogtepunten van dit land onder leiding van een deskundige, Nederlandssprekende reisleider. Bekijk ook eens onze single groepsreizen naar Canada en de speciaal samengestelde familiereizen naar Canada. Wij hebben voor ieder wat wils in ons aanbod.