15-daagse groepsrondreis Oost-Canada

Je krijgt van ons:
  • Spectaculaire Niagara watervallen
  • Schitterende natuur op schiereiland Gaspésie
  • Verblijf in centraal gelegen hotels
  • Non-stop vluchten met Air Transat
  • Eigen FOX-groep met Nederlandse reisleider

Avontuurlijk en afwisselend

Tijdens deze uitgebreide rondreis door Oost-Canada neemt één van onze ervaren Nederlandssprekende reisleiders ons mee naar de meest bijzondere plekjes en belangrijkste hoogtepunten. Zo weet je zeker dat je niets mist!

De reis begint in Toronto, de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de oorverdovende Niagara Watervallen. Zodra we Toronto verlaten maakt de hoogbouw van de stad al snel plaats voor ongerepte natuur. We volgen de kronkelende Saint Lawrence rivier naar Quebec en schiereiland Gaspésie, waar de kenmerkende kalkstenen rots uit het water oprijst, die zo de ideale nestelplaats vormt voor de duizenden jan-van-genten. Via Tadoussac, dé plek om walvissen te spotten, reizen we naar kosmopolitisch Montreal. De reis eindigt waar deze begon, in Toronto.

Comfortabele en centraal gelegen hotels en non-stop vluchten
Onze drie- en viersterrenhotels zijn van uitstekende kwaliteit en bevinden zich veelal in de buurt van de nationale parken en hebben een centrale ligging in de steden. Dit in tegenstelling tot vele andere aanbieders. We vliegen non-stop van en naar Toronto met Air Transat.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 20 / maximaal 41 deelnemers