15-daagse groepsrondreis Wonderschoon West-Canada

Je krijgt van ons:
  • Vele hoogtepunten; o.a. Banff en Jasper National Park
  • Centraal gelegen drie- en viersterrenhotels
  • Deskundige Nederlandssprekende reisleiding
  • Verblijf op Vancouver Island

De hoogtepunten van het wonderschone West-Canada

Deze rondreis nemen we je mee naar de hoogtepunten van het wonderschone West-Canada, inclusief een verblijf op Vancouver Island!
 
Onze reis begint in de mooie stad Vancouver. Via de prachtige route over de Icefield Highway dwars door de Rocky Mountains komen we aan in het Banff National Park, Canada's beroemdste nationale park met adembenemende bergen en meren. Eén van de hoogtepunten van West-Canada zijn de indrukwekkende Columbia Icefields, waar we een bijzondere tocht kunnen maken naar één van de mooiste gletsjers van Canada: de Athabasca gletsjer.

Op Vancouver Island verblijven twee nachten in het sfeervolle Victoria, waar we op zoek kunnen gaan naar orka’s tijdens een optionele walvisexcursie. Via het bergdorp Whistler reizen we terug naar Vancouver. Een afwisselende rondreis door avontuurlijk Canada met voldoende vrijheid!

Comfortabele en centraal gelegen hotels en non-stop vluchten
Onze drie- en viersterrenhotels zijn van uitstekende kwaliteit en bevinden zich in de buurt van de nationale parken en hebben een centrale ligging in de steden. Dit in tegenstelling tot vele andere aanbieders. We vliegen comfortabel van en naar Vancouver met Air Canada. De Canadese gastvrijheid begint al aan boord!

Entreegelden inbegrepen
De entreegelden voor de nationale parken zijn reeds in de reissom inbegrepen, zodat je tijdens je rondreis voor minder onverwachte kosten komt te staan.

Arend YosemiteNieuwsgierig geworden naar deze rondreis?

Reisspecialist Esther reisde mee en schreef een blog over deze groepsrondreis. Lees dit blog voor meer informatie en voorpret! 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 20 / maximaal 41 deelnemers Het kan voorkomen dat deze reis in combinatie wordt uitgevoerd met de 22-daagse rondreis Canada Compleet