19-daagse groepsrondreis Easy Going West-Canada

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

22 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
Toegevoegd op: 17-10-2019

super mooie reis in een groots land met weidse natuur.

Sommige hotels mogen dichter bij de excursies liggen zodat er meer tijd over is. Op advies van de reisleider hebben we een boottocht op het Maligne Lake gemaakt. Dit is echt een aanrader die standaard opgenomen mag worden wat ons betreft.

Geert en Anneke
9,3
Toegevoegd op: 09-10-2019

Mooie natuur reis

Een hele mooie reis met veel natuur. Watervallen, meren en niet te vergeten veel wildlife. We hebben veel gezien in deze 18 dagen. Maar mensen moeten wel rekening houden het blijft wildlife je weet niet of je wat tegen komt en wat je tegen komt. Het is een mooie reis en zeker een aanrader.

Jessica
7,3
Toegevoegd op: 06-10-2019

Indrukwekkend groot land.

De dieren, de bergen en meren fantastisch mooi. Tip voor reizigers, bestudeer de eetgelegenheden ter plaatse. Als je gezond wil eten in een restaurant is dat best prijzig. Aan winkels en fastfood is geen gebrek.

9,0
Toegevoegd op: 03-10-2019

Geweldig en indrukwekkend, je blijft fotograferen door al het natuurschoon en wildlife.

Top reisleider Vincent. Vertelde veel over het land, inwoners, wildlife, enz, heel veel details en dus erg interessant. Ook de bus driver(Dennis) was top, bracht ons weg en haalde ons op na het eten(3,5 km lopen), koos de toeristische route(Duffy lake) i.p.v. de highway. Camera steeds paraat houden want voor je het weet zie je een....beer, Elk, Moose..

Peter d H
8,7
Toegevoegd op: 03-10-2019

Overweldigende natuur, onvergetelijk. Goede reisleiding en geweldige excursies.

Geweldige excursies gemaakt: beren spotten, walvis- en orka tochten, vlucht per watervliegtuig, gondeltocht in Banff met grandioos uitzicht, per monstertruck naar de Icefields. Daarnaast de overweldigende bergen, bossen, meren, de fauna, alles met een enorme schoonheid die ik niet eerder zo beleefd heb.

Greet
6,7
Toegevoegd op: 01-10-2019

Was een goede omschrijving

Let op excursies , volgen mij aan te hoge kant gezien de prijs op het jaartje Prijs kaartje Bustner Garden 30.42 CAD excl. taks Verkoop aan reisleider 55 CAD, Verschil ongeveer 22 CAD

9,7
Toegevoegd op: 30-09-2019

Mooie reis zeker de moeite waard veel gezien en gedaan. Wat ik wel vind dat je de optionele excursies moet doen om een algeheel plaatje te krijgen

8,0
Toegevoegd op: 30-09-2019

Mooie natuurreis!

Mooie reis. Het is aan te raden om alle excursies te doen!

7,3
Toegevoegd op: 30-09-2019

Prachtig landschap, overweldigend.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 30-09-2019

Een natuurbestemming met een grote WOW factor.

Zorg dat je altijd klaar zit met je camera, er kan altijd een beer of eland oversteken. Eekhoorns zitten overal en neem de tijd om te genieten van de uitzichten en de evt voorbij komende dieren. Behandel ze met rust en respect, dan kan je er langer van genieten.

Peet&Dré Reek