19-daagse groepsrondreis Easy Going West-Canada

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

22 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 30-09-2019

het was een geweldig reis; veel dieren en veel natuur en watervallen en meren gezien.

Banff en Whistler en Jasper waren erg leuk en ook Ghost town vondt ik leuk om te zien.

Petra
8,3
Toegevoegd op: 30-09-2019

Schitterd land en heel veel mooie dingen gezien

Er is geen omschrijving ingevuld.

Aad en Marja
8,0
Toegevoegd op: 30-09-2019

Prachtig land, prima reisleiding

Een schitterend land, waarbij wij verrassend veel dieren hebben gespot. Fijne buschauffeur, die, als het kon, nog even omkeerde of ons ''s avonds laat nog wilde halen. Vincent was een goede en bekwame reisleider

Anja Damsteegt, Nieuwegein
9,0
Toegevoegd op: 29-09-2019

Mooie reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 12-09-2019

De beschrijving van de reis schept hoge verwachtingen en voor mij was de reis nog mooier dan dat.

Prachtige reis op een relaxte manier, echt easy going. Wat toch wel een prestatie is met het drukke programma en de vele verplaatsingen. De vriendelijkheid van de Canadezen en de eindeloze (soms) adembenemende natuur konden we dagelijks ondervinden. De lange rit over de Icefields Parkway zal ik nooit vergeten, alsof je beland bent in de mooiste natuurdocumentaire. Bovendien was het lot was ons ook gunstig gezind met een aangename groep en de verschillende wilde dieren die op onze weg kwamen. Een berin met 2 welpen observeren, prachtige wandelingen tussen speelse eekhoorns of marmotjes, een walvis die plots voor je opduikt... Als je dan ook nog een reisleider hebt die alles in goeie banen leidt dan kan je alleen maar gelukkig zijn.

Kathleen, België
9,7
Toegevoegd op: 08-09-2019

Een onvergetelijk geweldig mooie reis in een fantastisch West Canada

We hebben alles mogen ervaren zoals beschreven staat op de website.

Conny Hamelijnck
10,0
Toegevoegd op: 22-07-2019

De wijdsheid van het land en de prachtige natuur, overweldigend

Wij hebben een prachtige reis gehad met een goede gids (Vincent). De optionele excursies beslist doen. Vooral Jasper, Banff en Whistler hebben een goede indruk gemaakt. De peak to peak tocht was geweldig zeker doen en ook de Alhabasca gletsjer was prachtig.

Ton en Ria
9,0
Toegevoegd op: 02-07-2019

Een fantastische rondreis door een schitterende natuur

Wat hebben we veel gezien, onder de meer dan uitstekende leiding van onze gids Vincent: beren, bultruggen, orka's, zeearenden en zelf een eland. Prachtig waren de besneeuwde bergen, blauwe meren en spectaculaire watervallen. We hebben gewandeld door oerbossen en genoten van gezellige plaatsjes zoals Sun Peaks, Banff, Jasper, Whistler en Victoria. Hotels waren uitstekend en prima gelegen met uitzondering van Port Alberni. Doe zoveel mogelijk mee met optionele excursies, je ziet dan zoveel meer. Vooral de Peak to Peak gondola, de Ice Explorer en de Whale Watching vonden wij zeer indrukwekkend. Alleen de boottocht over Lake Minnewanka was super saai en zonde van de dollars.

Johan en Anja
8,0
Toegevoegd op: 27-06-2019

Zeer indrukwekkend. Prachtige natuur.

Plan zo veel mogelijk de optionele excursies in. Deze zijn zeer indrukwekkend en maken de reis compleet.

Kees en Ria
8,0
Toegevoegd op: 27-06-2019

fantastische maar dure reis.

West Canada is een geweldige bestemming, vooral de plaatsen Jasper, Banff, Whistler en Victoria. In algemene info mededelen dat dorpjes in Canada over het algemeen zeer rustig, danwel dat er niet veel te beleven is. Dan is men hierop voorbereid.

Riky en Frans