21-daagse groepsrondreis Canada Compleet

Je krijgt van ons:
  • Bezoek aan Niagara Watervallen
  • Alle hoogtepunten van de Rocky Mountains
  • Ervaren Nederlandse reisbegeleiding

Het beste van twee werelden

Deze bijzondere reis laat je in drie weken kennismaken met het beste van Oost en West Canada. In het oosten liggen de grootste en oudste steden van Canada, die een Europese sfeer ademen. Van de moderne, bruisende metropool Toronto, waar de skyline wordt gedomineerd door wolkenkrabbers, tot het pittoreske oude centrum van Québec City en van statige regeringshoofdstad Ottawa tot sfeervol Montréal. Uiteraard ontbreken ook de Niagara Watervallen niet in het programma.

De verkenning van West Canada begint in de mooie stad Vancouver. Via de prachtige route over de Icefield Highway dwars door de Rocky Mountains komen we aan in het Banff National Park, Canada's beroemdste nationale park met adembenemende bergen en meren. Eén van de hoogtepunten van West-Canada zijn de indrukwekkende Columbia Icefields, waar we een bijzondere tocht kunnen maken naar één van de mooiste gletsjers van Canada: de Athabasca gletsjer. Op Vancouver Island verblijven we twee nachten in het sfeervolle Victoria, waar we op zoek kunnen gaan naar orka’s tijdens een optionele walvisexcursie. Via het bergdorp Whistler reizen we terug naar Vancouver.

Het contrast tussen Oost-Canada en West-Canada maakt deze reis onvergetelijk!

Comfortabele en centraal gelegen hotels en non-stop vluchten
Onze drie- en viersterrenhotels zijn van uitstekende kwaliteit en bevinden zich in de buurt van de nationale parken en hebben een centrale ligging in de steden. Dit in tegenstelling tot vele andere aanbieders. We vliegen non-stop van en naar Vancouver met Air Transat.

Entreegelden inbegrepen

De entreegelden voor de nationale parken zijn reeds in de reissom inbegrepen, zodat je tijdens je rondreis voor minder onverwachte kosten komt te staan.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 20 / maximaal 41 deelnemers. Het kan voorkomen dat deze reis wordt uitgevoerd in combinatie met de 8-daagse rondreis Steden en Natuurspektakel van Oost-Canada en/of de 15-daagse rondreis Wonderlijk West-Canada.