8-daagse groepsrondreis Steden en Natuurspektakel in Oost-Canada

Je krijgt van ons:
  • Bewonder de historische steden van Oost-Canada
  • Boottocht door de schitterende Thousand Island regio
  • Ervaren Nederlandse reisleider
  • Vergaap je aan de spectaculaire Niagara Watervallen

Wildernis, weidsheid en werelsteden

Woeste rivieren, kletterende watervallen en eindeloze bossen bepalen het landschap in het oosten van Canada, dat ongeveer zo groot is als West-Europa. Daarnaast liggen hier de grootste en oudste steden van Canada, die een Europese sfeer ademen. Deze groepsreis neemt je mee naar de hoogtepunten van Oost-Canada!

Onze reis begint in Toronto, een bruisende metropool aan Lake Ontario, waar de skyline wordt gedomineerd door wolkenkrabbers. Toronto is het economische en financiële hart van Canada, maar heeft een aangename mengeling van 19de-eeuwse huizen en moderne kantoren. Je proeft het ware karakter van de stad in de unieke wijken als Chinatown en Little Italy. Aan de overzijde van Lake Ontario stroomt circa 15 miljoen liter water per uur naar beneden via de Niagara Watervallen. 

Na een bezoek aan de statige regeringsgebouwen in hoofdstad Ottawa, strategisch gelegen op de grens tussen Franstalig en Engelstalig Canada, bereiken we het volgende hoogtepunt van de reis; Montréal waar Normandisch aandoende gebouwen, Katholieke kerken en de statige huizen van de vroegere Engels-Canadese aristocratie het gezicht bepalen. Na een bezoek aan het schilderachtige Québec City, rijden we via de Thousand Islands, een wirwar van idyllische eilandjes, terug naar Toronto.

Comfortabele en centraal gelegen hotels en non-stop vluchten
Onze drie- en viersterrenhotels zijn van uitstekende kwaliteit en bevinden zich in de buurt van de nationale parken en hebben een centrale ligging in de steden in tegenstelling tot vele andere aanbieders. We vliegen non-stop van en naar Vancouver met Air Transat.

Entreegelden inbegrepen
De entreegelden voor de nationale parken zijn reeds in de reissom inbegrepen, zodat je tijdens je rondreis voor minder onverwachte kosten komt te staan.

Verlengen in West-Canada
Deze reis is ook te boeken als combinatie met de 15-daagse groepsreis Wonderschoon West-Canada. Je ervaart dan het mooiste van Oost en West-Canada.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 15 / maximaal 31 deelnemers. Het kan voorkomen dat deze reis wordt uitgevoerd in combinatie met de 15-daagse groepsrondreis Wonderschoon West-Canada.