Privé rondreizen in Canada

Bewonder natuurspektakels als de Rocky Mountains, Banff National Park en de Niagara Watervallen.
Je overnacht in comfortabele en centraal gelegen drie- en viersterrenhotels.
Extra beleving en comfort? Kies voor het upgrade pakket of pas onze reizen zelf aan.
Auto huur inclusief volwaardige verzekering bij de prijs inbegrepen.

5

Privé rondreizen in Canada

Privéreizen Canada - Ga op pad door het land van de wonderschone landschappen

Het prachtige Canada helemaal in jouw eigen tempo met een huurauto bekijken? Kies dan voor een fly-drive in Canada. Toer over de mooiste autoroutes, terwijl je van het comfort van een volledig georganiseerde reis geniet. Een individuele rondreis in Canada is de ideale manier om de wonderschone landschappen en de hippe steden in Canada te verkennen. 

Kies een autorondreis in Canada

Als het gaat om een individuele rondreis in Canada zijn er verschillende keuzemogelijkheden. Zo zijn er reizen in West-Canada, maar ook een Canada road trip van het oosten naar het westen behoort tot de opties. Wij hebben al het vooronderzoek al gedaan, dus je kunt rekenen op een compleet georganiseerde privé reis in Canada met comfortabele overnachtingen in centraal gelegen drie- en viersterrenhotels. Uiteraard is autohuur inclusief een volwaardige verzekering bij de prijs inbegrepen.

Natuurwonderen en bruisende steden

Canada staat bekend om de wonderschone landschappen. Zo kent iedereen de bekende Niagara-Watervallen. En Banff National Park behoort ook tot de mooiste plekjes in Canada, waar je de mogelijkheid heeft om Grizzlyberen te spotten! Een tip: maak tijdens de autorondreis in Canada een uitstapje naar het uitzichtpunt Surprise Corner. Hier heb je een heel indrukwekkend uitzicht over de wilde Bow rivier met de bergpieken van Sulphur Mountain op de achtergrond.

Het veelzijdige Vancouver

Tijdens een individuele rondreis in Canada is een bezoek aan de stad Vancouver aan te raden. Een veelzijdige stad, waar het bijvoorbeeld heerlijk is om te fietsen en wandelen in Stanley Park. En proef de sfeer in Chinatown en het sfeervolle Gastown, met de beroemde stoomklok. Of vaar met de ferry naar Vancouver Island, de ideale uitvalsbasis voor een heuse walvisexcursie.

Een complete individuele rondreis in Canada

Genoeg mogelijkheden tijdens een road trip in Canada. En wij zorgen ervoor dat de rondreis in Canada compleet geregeld is. Van de vluchten, tot de autohuur en overnachtingen, je hoeft je nergens zorgen over te maken. Liever met een georganiseerde groepsreis naar Canada? Boek dan een van de groepsreizen. Onze reisleiders laten de mooiste plekjes van Canada zien!