15-daagse privé rondreis met huurauto Beste van West-Canada

 

Ontdek het beste van West-Canada tijdens een geweldige en onvergetelijke rondreis.

De reis begint in Vancouver, de mooiste stad van Canada. Het is een stad vol contrasten: hoge gebouwen en prachtige parken wisselen elkaar af. Vervolgens rij je naar Kelowna, dat gekenmerkt wordt door een mild klimaat, wijnboerderijen en prachtige meren. 

In de Rocky Mountains bezoek je Banff National Park en Jasper National Park. Ook verblijf je nabij het sprookjesachtige kristalblauwe gletsjermeer Lake Louise. Via de beroemde Icefield Parkway, één van de meest spectaculaire wegen van Canada, bereik je de Athabasca gletsjer, het kroonjuweel van dit gebied.

Je kunt een tocht maken met de beroemde Ice Explorer naar de gletsjer (optioneel), werkelijk een unieke ervaring! De reis eindigt in het Wells Gray Provincial Park met een rijke dierenwereld en prachtige watervallen.

Heerlijk comfortabele hotels op schitterende locaties
De hotels waar je tijdens de reis zult overnachten, hebben wij al voor je geregeld! Je verblijft op geweldige locaties in hotels die over alle faciliteiten beschikken voor een aangename rondreis door Canada. Het hotel in Clearwater ligt bijvoorbeeld nabij de toegangspoorten van het prachtige Wells Gray Park en beschikt over een binnenzwembad, whirlpool, een sauna en een fitnessruimte.

Private selfdrive
Je rijdt met je eigen reisgezelschap in een gehuurde auto (inclusief). Het grote voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. Wil je ergens een foto van maken? Of lekker een kop koffie drinken? Je kunt stoppen waar en wanneer je wilt en het eigen reistempo bepalen. De afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn soms groot, maar de wegen zijn van goede kwaliteit en de natuur onderweg is verbluffend. Je krijgt van ons een informatiepakket inclusief routebeschrijving, zodat je alles makkelijk kunt vinden.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit