Privé rondreis met huurauto Canadees Natuurwonder

 

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,2

Gemiddelde beoordeling

24 reizigers beoordelen deze reis met een:

5,3
Toegevoegd op: 26-10-2018

Mooi maar niet sprankelend, daardoor te weinig waar voor het geld

Tip: probeer eerst zelf deze fly-drive te regelen. Boekingsproces en uitvoering tijdrovend. Resultaat viel tegen. Houd rekening met het onbestendige weer en gebrek aan wildlife waarnemingen.

8,7
Toegevoegd op: 18-09-2018

Fantastische ervaring in een prachtig land!

Er is geen omschrijving ingevuld.

Maria
9,0
Toegevoegd op: 11-09-2018

Prachtige reis met overweldigende indrukken, Canadezen zijn heel vriendelijk en behulpzaam

Vancouver mooie moderne stad. Butchart gardens bij Victoria . Clifton suspension bridge in Vancouver. Walvis spotten Tofino. In Whistler is een ticket voor Peak to Peak gondel inc Sky Walk ,heel spectaculair. Beren en ander wild spotten in oa Jasper. Clearwater valley met prachtige watervallen , uitzichten en aan einde van dal zalmen zien springen. Aantal prachtige meren ,Lake Louise, Lake Moraine ,Lake Maligne ,Lake Minnewanka en Lake Emerald Zorg voor veel geheugen ruimte op je fototoestel !!!!

Thijs uit Herten
9,0
Toegevoegd op: 10-09-2018

Geweldig, machtig mooi en adembenemd.

Super vakantie gehad, onze eerste keer in Canada, maar zeker niet de laatste keer. Adembenemend mooi!

Anita Kusters
10,0
Toegevoegd op: 29-08-2018

Een prachtige reis met wildlife én prachtige plaatsen zoals Whistler met zijn Gondola must do :-)!

Het is een prachtige reis vol natuurschoon! Dat is ook echt waarvoor wij naar West Canada wilden :-)! Aanraders genoeg, zoals de Gondola in Whistler, tijdens het fietsen niet alleen het park Vancouver maar eerst langs waterlijn naar havencentrum fietsen! En tja hij oogt met de borden langs de weg toeristisch maar de river safari was toch echt de tocht waarbij we voor t eerst beren hebben gezien, prachtig!!! Bij Clearwater is de Hemcken en de Spagna waterval erg mooi en aan het einde van de tocht langs watervallen is een mooi hutje voor soep te vinden. Bij hotel in buurt ook een restaurant fog in the hog met heerlijke gerechten! Bij lake louise een wandeling aan te raden en gewoon door de toeristen heen kijken! Geniet van de ruimte en doe in een stadje bij slecht weer gewoon de bios! En tinbits naast chili bij Nortons, heerlijk! Maar wat een pracht die natuur! Geniet. Ook leuk boekenwinkeltje bij hippie achtig dorp wat je passeert :-)!

Patrick & Judith, Budel
10,0
Toegevoegd op: 25-08-2018

AANRADER

Graag anoniem plaatsen

5,0
Toegevoegd op: 24-08-2018

Canada verkoopt zichzelf, niks aan fox gehad.

Via fox een reis geboekt, die het weer uitbesteed aan Jonview in Canada. We kregen niet genoeg informatie vooraf, en hebben zelf vaak alles in de gaten moeten houden. Er wordt een positieve houding gevraagd van de reiziger inziens de hotels en de weizigingen daarvan mbt het reisprogramma en wat ze laten zien op de website. Zo wilde we heel graag naar Vancouver island, naar het plaatsje Tofino. Die is te gek, en hadden we nooit willen missen!!! Maar door fox werden we in port Alberni gezet, nog twee uur rijden van tofino af en niet aan de kust. We hebben dit uiteindelijk in samenspraak zelf geboekt. Tip: Boek daar ook zeker het watervliegtuigje bij tofino air!! En ga heerlijk eten bij restaurant Bravocado! Geef ook alleen tips in een restaurant als het eten voldoet! Net als in Nederland. De berenbel is niet per se nodig en is schijn veilheid. Koop of huur berenspray als je de bergen in gaat.

Henk
8,3
Toegevoegd op: 05-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 04-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 19-07-2018

het was een prachtige reis, een adembenemende natuur, heel vriendelijke mensen overal

Er is geen omschrijving ingevuld.