Privé rondreis met huurauto Canadees Natuurwonder

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

19 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 05-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. S - Hilversum
9,0
Toegevoegd op: 04-10-2017

Topbestmming en vriendelijke,mensen

West Canada heeft alles voor de liefhebber van natuur...

Dhr. N - Bussum
10,0
Toegevoegd op: 01-10-2017

fantastisch en compleet

jammer was alleen dat de upgrade van de hotels in drie gevallen niet is gelukt, waarvoor we financiele compensatie hebben ontvangen. het hotel in tofino op vancouver island was echt niet goed, het was er niet schoon.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 24-09-2017

Zeer goed

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 11-09-2017

Heerlijke reis door een prachtig deel van Canada.

Leuke reis door West-Canada inclusief Vancouver-Island. Veel te zien in stad (Vancouver bijv.) en land (Rocky Mountains). Lokale bevolking is vriendelijk en niet aangetast door stress etc. Met andere woorden: aanbevolen als privé-reis met huurauto, waardoor je veel vrijheid van handelen hebt onderweg.

Dhr. P - Rotterdam
8,6
Toegevoegd op: 08-09-2017

een prachtige reis door een prachtig land.

Een verassende meevaller was het plaatsje Victoria op Vancouver Island. Heel bijzonder de boothuizen en drijvende eettentjes achter in de haven. Hier liepen we toevallig tegenaan.Toevallig mooi weer. Warmte records werden gebroken. Een hoogtepunt.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 15-08-2017

Prachtige trip, niet 17 dagen maar 21 dagen gedaan en had nog langer gemogen

Een prachtige trip in een geweldig land. Het was o.i. een goed idee om niet de rondreis, maar de enkele reis van Vancouver - Calgary te doen. De rondreis voegt niet echt iets toe. Vancouver Island, vooral het Pacific gedeelte is de moeite waard om langer te verblijven. Parksville is niets en voegt niets toe. De accommodatie daar was de slechtste (deprimerendste) van de hele reis. Jasper en Banff zijn daarentegen weer fantastisch vanwege de indrukwekkende natuur. De verzorging van de auto door Herz was uitstekend, de auto (Toyoya Corolla) splinternieuw en reed als een zonnetje. Wil je wat ruiger het binnenland in neem dan een upgrade naar 4w drive, daar heb je in dit land echt iets aan. Vooral rijden in de Rockies op onverharde sintelwegen is met een middenklasser gewoon minder. Als je de trip in 17 dagen doet kun je wel alles zien, maar bijna alleen vanuit de auto, wil je echt de natuur in (hiken/biken/raften etc) verleng de reis dan !

Dhr. H - Horn
8,1
Toegevoegd op: 03-08-2017

Indrukwekkende landschappen en natuur, de moeite waard

Wij hebben een mooie reis gehad, veel gezien, indrukwekkende landschappen, leuke mensen ontmoet waar we dan ook weer leuke momenten mee hebben beleefd....de moeite waard. Tip : zoek naar de minder bekende plekjes waar het ook mooi is, de bekende plaatsen zijn vaak véél te druk en daardoor niet meer zo mooi.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 03-08-2017

Veel gezien en ondernomen, Canada is goed bevallen.

Vancouver island hadden we graag meer van willen zien. Soms heb je maar 1overnachting die dan net niet helemaal past in het schema. Of we wilden langer blijven of juist die ene nacht al op de volgende locatie zijn. Dit is natuurlijk ook ingegeven/beleving door de locale omstandigheden zoals het weer en de drukte op die exacte momenten. Overall gezien krijg je een heel goed beeld van west-Canada.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 09-07-2017

Prachtige natuur - vriendelijke mensen - men kan er nog relax reizen

Anoniem
Terug naar boven