21-daagse privéreis Wildlife in West-Canada

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,0

Gemiddelde beoordeling

5 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 24-09-2019

Een reis om nooit te vergeten!

Ga bij prince Rupert naar the pasific salmon cannery. De entree is laag en zeker de moeite waard. Loop mee met de rondleiding. Zo interessant! Neem de tijd om na zonsondergang ergens op een rustige open plek te gaan spotten. Ga rustig zitten of blijf in de auto. Succes gegarandeerd. Vogels, eekhoorns en herten komen vanzelf voorbij! Ga naar een salmon hatchery! Prachtig om te zien en we hebben er ook nog een beer voorbij zien komen. Omdat in Telegraph cove niet zo veel te doen was zijn we met een bootje meegegaan om walvissen te spotten. Fantastisch! Al hadden we geen orkas of walvissen gezien was het nog de moeite waard! Maar we hadden mazzel en hebben 2 orkafamilies en 4 bultruggen gezien! Oh, bij de meeste accomodaties was een kookgelegenheid. Door zelf voor ons ontbijtje te zorgen en af en toe zelf iets te koken 's avonds, hebben we de extra kosten laag kunnen houden!

Ellie
9,3
Toegevoegd op: 12-09-2019

Een schitterende reis, land met mooie natuur.

Wij hebben ontzettend genoten van deze reis, de natuur is schitterend. Het lijken soms korte afstanden maar gezien de bergen etc doet men er lang over, dus vroeg uit de veren om ook onderweg nog het e.e.a. te kunnen bezichtigen. Als tip willen wij u meegeven, boek een hut op de ferrie van Port Hardy naar Prince Rupert, overtocht is 16 uur en het is fijn om af en toe te relaxen / slapen.

Jacques en Maja
7,3
Toegevoegd op: 10-07-2019

Een prachtige land met zeer vriendelijke, hulpvaardige mensen mensen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 04-07-2019

Geweldige reis door de ruige natuur van Canada, een goede combinatie van rust en activiteiten.

Beren spotten, walvissen spotten en de Inside Passage. Ook het beklimmen van één van de toppen in de rockies is een aanrader.

Marco & Joline
5,7
Toegevoegd op: 02-07-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

wouter groeneweg uit Vlijmen