Privé rondreis met huurauto Great Western Bed & Breakfast Tour

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,0

Gemiddelde beoordeling

8 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,1
Toegevoegd op: 06-10-2017

Canada is absurd mooi, in ons geval prachtig weer en rustig in September.

Dhr. B - Deurne
7,6
Toegevoegd op: 21-09-2017

Mooi land met prachtige natuur en aardige mensen.

Canada heeft prachtige natuur en straalt een rustige veilige sfeer uit. De B&B's voldoen niet allemaal aan het vooraf geschetste beeld. sommige zijn meer hostels dan B&B. Wel goed en professioneel met tien of meer kamers, waar de huiselijke sfeer ontbreekt. Doordat er op meerdere plaatsen geen B&B beschikbaar was / aangeboden werd, hebben wij tien nachten in motels / hotels geslapen. dit is niet ideaal, daar je je hier niet op ingesteld hebt en er geen ontbijt ter plaatse beschikbaar is. Neem eigen goede navigatie-unit mee, want een route omschrijving ontbreekt.

Dhr. S - Almere
8,6
Toegevoegd op: 19-08-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. de W - Reuver
8,1
Toegevoegd op: 13-08-2017

fantastische natuur, vriendelijke mensen, goede B&B's, betere locatieverdeling is gewenst

zie reactie bij vraag 6

Mw. van M - Heythuysen
8,6
Toegevoegd op: 25-06-2017

Hele mooie reis sommige accomodaties waren slecht en lokale reisleiding niet over tevreden

Ice-field-parkway super mooi misschien 1 extra nacht? Om alles in rustiger tempo te bekijken Nelson is prachtig Vancouver Iceland misschien 1 extra nacht?

Dhr. D - Rijssen
5,7
Toegevoegd op: 24-06-2017

Prachtige natuur, veel kilometers, niet elke locatie is de moeite waard

We zijn wat teleurgesteld over de organisatie van deze reis door FOX. We kregen de indruk dat FOX Reizen de organisatie had uitbesteed aan haar agent Jonview in Canada maar dat de communicatie tussen beide niet optimaal was/is. De reis gaat door een prachtig gedeelte van Canada maar je moet wel voorbereid zijn dat je veel kilometers maakt.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 23-06-2017

Geweldig mooi land.

Dhr. van D - Capelle Aan Den Ijssel
9,0
Toegevoegd op: 17-06-2017

Geweldige reis door een zeer mooi land.

Zeer afwisselende reis door een overweldigend mooi land. De (meeste) b&b''s zijn heel mooi, met zeer vriendelijke en gastvrije mensen. Het contact met andere gasten is ook heel leuk. Houd wel rekening met veel drukte bij de toeristische attracties, vooral banff is erg druk. Probeer hier buiten het weekend en aan het eind vd middag met de kabelbaan naar boven te gaan, dan valt de drukte nog mee. Het uitzicht boven is adembenemend. Ga vanuit banff al naar lake louise en rijd een stuk van de icefield parkway. Hier kom je ook de laatste dag van de rondreis over, maar dan heb je weinig tijd. Eind mei waren sommige meren (lake louise en moraine lake) nog bevroren. Toch is dit een hele goede tijd om te gaan, voor de grote drukte en meer kans om beren te zien). De 2e week juni waren ze niet meer bevroren.

Mw. K - Almere
Terug naar boven