2

Privé rondreizen in Canada

Fly drive Canada – Ontdek het beste van Canada.

Heerlijk in je eigen tempo rondrijden in Canada, even uitstappen om een foto te maken, en weer verder. Het is mogelijk met onze fly drive reizen in Canada. Een fly & drive bevat de vluchten, de huurauto, de overnachtingen en nog een aantal excursies waar je zelf uit kunt kiezen. Je kunt op reis met je eigen reisgezelschap in dit land met de meest gave natuurspektakels.

Ontdek Canada per huurauto

Tijdens een fly and drive in Canada kun je de hoogtepunten van dit bijzondere land gaan ontdekken. Ga bijvoorbeeld naar Vancouver Island met zijn overweldigende natuur en pittoreske dorpjes. En wat dacht je van de bekende Rocky Mountains met de mooiste nationale parken. Misschien zie je wel beren of orka’s tijdens de reis, hoe gaaf is dat? Tijdens een fly en drive in Canada ontdek je met eigen ogen waarom de natuur hier zo fantastisch genoemd wordt.

Kies je route

Als het gaat om een fly drive in Canada, bieden wij niet één reis, maar meerdere reizen waar je uit kunt kiezen. Reis bijvoorbeeld van Oost naar West of blijf juist in het Westen van Canada en ontdek dit deel van Canada in een rustiger reistempo. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld is, zodat je op een onbezorgd manier kunt rondrijden in Canada. En je kunt zelf kiezen welke excursies je wel of niet wilt doen tijdens de fly drive. Dit is namelijk jouw reis!

Op avontuur in Canada

Canada staat niet voor niets hoog op het lijstje bij veel mensen en wij laten dat zien tijdens onze fly and drives in Canada. We hebben de allermooiste routes uitgestippeld, waarbij je zelf gaat ontdekken wat Canada zo bijzonder maakt. Ontdek de mogelijkheden en de routes en ga op avontuur in Canada!