Canada

Canada Privéreizen

Verblijven tijdens rondreis Great Western Bed & Breakfast Tour

Sander Vogels
03-02-2016 - 19:47 uur
Hallo,

Mijn vriendin en ik zijn geïnteresseerd in deze rondreis dus ik ben er alvast het e.e.a. over aan het uitzoeken. Het viel mij echter op dat een behoorlijk aantal van de verblijven/B&B's in deze reis gesloten blijken te zijn na een zoekactie in Google (Maps).
Kan het zijn dat deze gegevens recentelijk niet meer zijn bijgewerkt? En is er al iets te zeggen over de verblijven die ervoor in de plaats zijn gekomen? Ik hoor het graag!

Groeten,

Sander

Fly drive Canada - Ga op pad door het land van de wonderschone landschappen

Het prachtige Canada helemaal in uw eigen tempo met een huurauto bekijken? Kies dan voor een fly-drive in Canada. Toer over de mooiste autoroutes, terwijl u van het comfort van een volledig georganiseerde reis geniet. Een individuele rondreis in Canada is de ideale manier om de wonderschone landschappen en de hippe steden in Canada te verkennen. 

Kies een autorondreis in Canada

Als het gaat om een individuele rondreis in Canada zijn er verschillende keuzemogelijkheden. Zo zijn er reizen in West-Canada, maar ook een Canada road trip van het oosten naar het westen behoort tot de opties. Wij hebben al het vooronderzoek al gedaan, dus u kunt rekenen op een compleet georganiseerde fly and drive in Canada met comfortabele overnachtingen in centraal gelegen drie- en viersterrenhotels. Uiteraard is autohuur inclusief een volwaardige verzekering bij de prijs inbegrepen.

Natuurwonderen en bruisende steden

Canada staat bekend om de wonderschone landschappen. Zo kent iedereen de bekende Niagara-Watervallen. En Banff National Park behoort ook tot de mooiste plekjes in Canada, waar u de mogelijkheid heeft om Grizzlyberen te spotten! Een tip: maak tijdens de autorondreis in Canada een uitstapje naar het uitzichtpunt Surprise Corner. Hier heeft u een heel indrukwekkend uitzicht over de wilde Bow rivier met de bergpieken van Sulphur Mountain op de achtergrond.

Het veelzijdige Vancouver

Tijdens een individuele rondreis in Canada is een bezoek aan de stad Vancouver aan te raden. Een veelzijdige stad, waar het bijvoorbeeld heerlijk is om te fietsen en wandelen in Stanley Park. En proef de sfeer in Chinatown en het sfeervolle Gastown, met de beroemde stoomklok. Of vaar met de ferry naar Vancouver Island, de ideale uitvalsbasis voor een heuse walvisexcursie.

Een complete fly and drive in Canada

Genoeg mogelijkheden tijdens een road trip in Canada. En wij zorgen ervoor dat de fly and drive in Canada compleet geregeld is. Van de vluchten, tot de autohuur en overnachtingen, u hoeft zich nergens zorgen over te maken. Liever met een georganiseerde groepsreis naar Canada? Boek dan een van de groepsreizen. Onze reisleiders laten de mooiste plekjes van Canada zien!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven