Groepsrondreis Wonderschoon West-Canada

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

58 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 02-10-2017

Super

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 26-09-2017

Een geweldige ,fijne ,indruk wekkende Reis. Dit mede door reisleidster Nicole v/d Broek .

Het was een geweldige ervaring.Hebben van de reis genoten.Vooral van de Rocky 's .de natuur .De geweldige excursies. En mede door reisleidster Nicole en de mede reizigers ,was het een fijne vakantie.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 25-09-2017

Ontdekking van een geweldig land, goed georganiseerd reis en fijne mensen leren kennen.

Op 14 dagen tijd en goed overzicht gekregen van enkele geweldige regio, steden in west canada. Hotels waren in orde en voldeden aan de beschrijving van het reisprogramma. Toppers zijn:de Rocky Mountains, stopplaatsen alsook de routes onderweg, Vancouver Island...Victoria, Banff.. West canada is een prachtige reisbestemming om zijn diversiteit en gastvrijheid...top.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 24-09-2017

Aanrader voor iedereen die van de natuur houdt, adembenemend mooi!

Mw. K - Maasbree
8,6
Toegevoegd op: 24-09-2017

Goed verzorgde mooie reis

Mw. W - Wormer
10,0
Toegevoegd op: 12-09-2017

Geweldigde rondreis door mooi West-Canada met gezellige groep

Het was een uitstekend verzorgde reis, en alleen de accommodatie in Clearwater was wat minder. De hotels in Victoria, Whistler en Vancouver waren daarentegen boven verwachting goed en lagen uitstekend. De aangeboden optionele excursies zijn eigenlijk een must om te doen, alleen de boottocht op Lake Minnewanka voegde wat mij betreft niet zoveel toe. De Butchart Gardens vond ik daarentegen verrassend mooi en kan ik zeker aanraden, ook als je geen uitgesproken tuinliefhebber bent. Reisleidster Nicole was in een woord fantastisch; ze gaf heel veel nuttige en leuke informatie, was zeer behulpzaam en dacht heel oplossingsgericht. Ik hoop haar nog eens op een volgende reis te treffen. We troffen het ook nog eens erg met het weer (bijna iedere dag zon) als ook met de leuke groep. Het was ook fijn dat we voldoende vrije tijd hadden om op eigen gelegenheid Banff, Victoria en Vancouver te ontdekken.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 12-09-2017

Fantastis

Mw. V - Amersfoort-Noord
8,6
Toegevoegd op: 10-09-2017

Super mooie reis, met een fantastische reisleidster nl. Nicole! Zij is echt goud waard voor Fox!

West Canada is echt prachtig om te bezoeken, zeker met reisleidster Nicole! Zij maakt de reis helemaal compleet, ze is op en top een vakvrouw die weet wat ze doet! In Vancouver wel te veel vrije tijd, Nicole gaf zeer veel suggesties om te doen, maar als je alleen reist is het toch fijner als er georganiseerde excursies zouden zijn.

Mw. D - S Gravenhage
8,6
Toegevoegd op: 10-09-2017

Alle hoogtepunten van West-Canada in een mooie reis.

Dhr. B - Assen
8,6
Toegevoegd op: 10-09-2017

Een afwisselde, indrukwekkende en onvrgetelijke reis!

Anoniem
Terug naar boven