Canada

Canada Groepsreizen

15-daagse groepsrondreis Wonderschoon West-Canada

Vertrek: 17-09-2016

Mieke & Rik
13-07-2016 - 20:54 uur
Hoi allemaal,

Wij Mieke (27) & Rik (28) hebben vandaag deze reis naar Canada geboekt. Wie o wie gaan er nog meer met ons mee, wij vertrekken 17 September.

Groeten Mieke & Rik
Er zijn 7 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 7
RE: Mirella
23-08-2016 - 19:02 uur
Hallo allen,

Vorige week heel spontaan /impulsief deze reis geboekt! Er moest even uitgezocht worden of er nog plek was in het vliegtuig en in de accommodaties......en ja hoor vandaag te horen gekregen dat ik nog mee kan, heb er heel veel zin in en het is al bijna! Nu gaan oriënteren op wat allemaal nog te regelen.

Groetjes Mirella (uit Zoetermeer )
RE: Eveliene
16-08-2016 - 13:28 uur
Hallo allemaal,

Mieke, Rik en ik zijn een groep in Whatsapp gestart voor de groep die vertrekt op 17 september om elkaar alvast wat beter te leren kennen. Degene die dit ook leuk vinden en ook graag deel willen nemen aan de groepsapp kunnen mij een persoonlijk bericht sturen.
RE: Mieke & Rik
02-08-2016 - 21:02 uur
Er komen steeds meer mensen bij, de groep is nu met 25 personen zagen we net! We zijn al volop bezig met het bekijken van het reisprogramma en de optionele excursies. Dit geeft ons al behoorlijk wat voorpret. Ook hebben we afgelopen week een ETA aangevraagd. (ging vrij gemakkelijk) Een eventuele WhatsApp groep is een leuk idee om al een beetje kennis te maken... weten niet of er meer animo voor is?!

Groeten Mieke & Rik
RE: Eveliene
02-08-2016 - 20:35 uur
Hoi allemaal,

Ook ik ga deze geweldige reis maken en heb er ontzettend veel zin in. Misschien een leuk idee om elkaar voor de reis al een keer te ontmoeten of een Whatsapp groep o.i.d. aan te maken om elkaar al een beetje te leren kennen.

Groetjes Eveliene
RE: Johan en Diana
15-07-2016 - 19:57 uur
Hoi allemaal,

Leuk om te zien dat de reis al aardig volgeboekt wordt. Wij hebben enkele maanden geleden geboekt en het blijft altijd spannend hoe de groep gaat groeien. We hebben er beide ontzetten zin in en hopen gezamelijk een mooie reis te hebben.

Johan en Diana
RE: Ingrid
15-07-2016 - 18:12 uur
Hoi, ook ik ga deze mooie reis maken, ik reis alleen, en heb er al zin in
RE: Birgitta en Dick
13-07-2016 - 23:32 uur
Hallo allemaal ook wij hebben vandaag voor de rondreis west Canada geboekt nu nog afwachten of we mee mogen .
Hebben er erg veel zin in .

Rondreis Canada - Maak een groepsreis door het land van de wonderschone landschappen

Een rondreis in Canada staat bij veel mensen op het verlanglijstje, en dat is natuurlijk niet voor niets. Canada is een land vol wonderschone natuur in de nationale parken én daarbuiten. Iedereen kent natuurlijk de bekende Niagara-Watervallen, maar het Banff National Park is ook waaninnig qua natuur, en misschien komt u hier wel een Grizzlybeer tegen! Beleef het allemaal tijdens een Canada rondreis. 

Een rondreis in West-Canada

Beleef de hoogtepunten van het wonderschone Canada bijvoorbeeld tijdens een rondreis door West-Canada. Wij nemen u mee naar alle hoogtepunten, inclusief een verblijf op Vancouver Island. Van een route dwars door de bekende Rocky Mountains tot het bekijken van de orka's tijdens een optionele walvisexcursie. West-Canada heeft zoveel moois te bieden! En wij zorgen ervoor dat u tijdens de groepsrondreis in Canada goed kunt bijkomen in comfortabele drie- en viersterrenhotels.

Ontdek Vancouver

De stad Vancouver mag zeker niet ontbreken tijdens een groepsreis in Canada. Het is heerlijk om door deze stad te fietsen of wandelen. Een tip in Vancouver is de spannende Suspension Bridge, een hangtouwbrug die op een hoogte van 70 meter over de Capilano River hangt. Een andere tip in deze stad is een bezoek aan Chinatown en het sfeervolle Gastown, met de beroemde stoomklok. Tijdens een Canada rondreis zullen we ook per ferry naar Vancouver Island gaan en daar overnachten. Misschien spot u daar vanuit de ferry wel dolfijnen, orka's of walvissen!

Combinatiereis Oost-Canada & Verenigde Staten

Wilt u niet alleen de Niagara-Watervallen in Canada, maar ook het oostelijke gedeelte van de Verengde staten meepikken tijdens een rondreis? Kies dan voor de rondreis Oost-Amerika Canada & Verenigde Staten. Onze reisleiders laten de hoogtepunten van beide gedeeltes zien met zowel historische steden als prachtige natuur.

Ontdek met ons de adembenemende natuur in Canada

Ontdek samen met ons de prachtige landschappen waar Canada om bekend staat. Wij nemen u tijdens een rondreis in Canada mee naar de mooiste plekjes. Wil u liever op eigen gelegenheid een rondreis maken? Kies dan voor een fly-drive in Canada. Wij regelen dan de vluchten, de huurauto en de hotels. Wacht dus niet langer en boek een reis in het mooie Canada!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven