Canada

Canada Groepsreizen

groepsreis Wonderschoon West-Canada 23-07-2017

Henny Sloots
21-02-2017 - 13:15 uur
Mijn naam is Henny Sloots en ik ben een man van 54. Ik wil graag deze reis boeken. Wie hebben er nog meer belangstelling?
Er zijn 4 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 4
RE: Fox Reisleiding
03-07-2017 - 17:48 uur
Hallo zowel Henny als ook Inge!
Want ik ben me aan het voorbereiden op de komende reizen en zie dat jullie beiden op dezelfde reis geboekt staan. Goeie keuze! En leuk om te zien.
Er staan inmiddels 33 personen op deze reis en ik kijk er weer enorm naar uit.
Tot dan!
Nicole
RE: Fox Reisleiding
05-05-2017 - 16:48 uur
Hallo,

Er staan momenteel reeds 33 mensen op deze reis geboekt!
Dus het schiet lekker op.
Veel plezier met de voorbereidingen en tot dan!
Want ik ga jullie reisleidster zijn....
Kijk er naar uit.
Ik vertrek morgen voor de eerste Canada-reis.
Groeten,
Nicole
RE: Henny Sloots
19-03-2017 - 15:53 uur
Dat was dus ook mijn punt. Inmiddels zijn er acht mensen die alleen geboekt hebben.
RE: Inge
19-03-2017 - 14:42 uur
Hallo iedereen,

Ik heb belangstelling om deze reis te boeken.
Als single reiziger van 24 jaar ben ik benieuwd wie nog meer deze reis alleen heeft geboekt of evt. wil boeken?

Helaas biedt Fox geen single reizen naar Canada in deze periode.

Groetjes,
Inge

Rondreis Canada - Maak een groepsreis door het land van de wonderschone landschappen

Een rondreis in Canada staat bij veel mensen op het verlanglijstje, en dat is natuurlijk niet voor niets. Canada is een land vol wonderschone natuur in de nationale parken én daarbuiten. Iedereen kent natuurlijk de bekende Niagara-Watervallen, maar het Banff National Park is ook waaninnig qua natuur, en misschien komt u hier wel een Grizzlybeer tegen! Beleef het allemaal tijdens een Canada rondreis. 

Een rondreis in West-Canada

Beleef de hoogtepunten van het wonderschone Canada bijvoorbeeld tijdens een rondreis door West-Canada. Wij nemen u mee naar alle hoogtepunten, inclusief een verblijf op Vancouver Island. Van een route dwars door de bekende Rocky Mountains tot het bekijken van de orka's tijdens een optionele walvisexcursie. West-Canada heeft zoveel moois te bieden! En wij zorgen ervoor dat u tijdens de groepsrondreis in Canada goed kunt bijkomen in comfortabele drie- en viersterrenhotels.

Ontdek Vancouver

De stad Vancouver mag zeker niet ontbreken tijdens een groepsreis in Canada. Het is heerlijk om door deze stad te fietsen of wandelen. Een tip in Vancouver is de spannende Suspension Bridge, een hangtouwbrug die op een hoogte van 70 meter over de Capilano River hangt. Een andere tip in deze stad is een bezoek aan Chinatown en het sfeervolle Gastown, met de beroemde stoomklok. Tijdens een Canada rondreis zullen we ook per ferry naar Vancouver Island gaan en daar overnachten. Misschien spot u daar vanuit de ferry wel dolfijnen, orka's of walvissen!

Combinatiereis Oost-Canada & Verenigde Staten

Wilt u niet alleen de Niagara-Watervallen in Canada, maar ook het oostelijke gedeelte van de Verengde staten meepikken tijdens een rondreis? Kies dan voor de rondreis Oost-Amerika Canada & Verenigde Staten. Onze reisleiders laten de hoogtepunten van beide gedeeltes zien met zowel historische steden als prachtige natuur.

Ontdek met ons de adembenemende natuur in Canada

Ontdek samen met ons de prachtige landschappen waar Canada om bekend staat. Wij nemen u tijdens een rondreis in Canada mee naar de mooiste plekjes. Wil u liever op eigen gelegenheid een rondreis maken? Kies dan voor een fly-drive in Canada. Wij regelen dan de vluchten, de huurauto en de hotels. Wacht dus niet langer en boek een reis in het mooie Canada!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven