Canada

Canada Groepsreizen

vloeistoffen

Els
28-05-2017 - 20:23 uur
In mijn ontvangen reisbescheiden staat vermeld dat er geen vloeistoffen in de handbagage mogen, dus ook niet zoals gebruikelijk 100 ml in een hersluitbaar plastic zakje. Ook geen drank gekocht in de taxfree-shop. Dat is ook niet nodig voor ons maar geldt hetzelfde dan voor parfum gekocht in de taxfreeshop?
En ik heb altijd een flesje lensvloeistof en mijn reservelenzen in de handbagage, als onze koffers dan zoekraken heb ik dat tenminste bij me.
Er zijn 1 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 1
RE: Els
29-06-2017 - 12:24 uur
Ik plaats zelf een reactie. Vloeistoffen was geen enkel probleem, 100 ml in een plastic hersluitbaar zakje in de handbagage en parfum en drank mag je gewoon meenemen. Als je rechtstreeks vliegt mag dat zelfs ongesealed.

Rondreis Canada - Maak een groepsreis door het land van de wonderschone landschappen

Een rondreis in Canada staat bij veel mensen op het verlanglijstje, en dat is natuurlijk niet voor niets. Canada is een land vol wonderschone natuur in de nationale parken én daarbuiten. Iedereen kent natuurlijk de bekende Niagara-Watervallen, maar het Banff National Park is ook waaninnig qua natuur, en misschien komt u hier wel een Grizzlybeer tegen! Beleef het allemaal tijdens een Canada rondreis. 

Een rondreis in West-Canada

Beleef de hoogtepunten van het wonderschone Canada bijvoorbeeld tijdens een rondreis door West-Canada. Wij nemen u mee naar alle hoogtepunten, inclusief een verblijf op Vancouver Island. Van een route dwars door de bekende Rocky Mountains tot het bekijken van de orka's tijdens een optionele walvisexcursie. West-Canada heeft zoveel moois te bieden! En wij zorgen ervoor dat u tijdens de groepsrondreis in Canada goed kunt bijkomen in comfortabele drie- en viersterrenhotels.

Ontdek Vancouver

De stad Vancouver mag zeker niet ontbreken tijdens een groepsreis in Canada. Het is heerlijk om door deze stad te fietsen of wandelen. Een tip in Vancouver is de spannende Suspension Bridge, een hangtouwbrug die op een hoogte van 70 meter over de Capilano River hangt. Een andere tip in deze stad is een bezoek aan Chinatown en het sfeervolle Gastown, met de beroemde stoomklok. Tijdens een Canada rondreis zullen we ook per ferry naar Vancouver Island gaan en daar overnachten. Misschien spot u daar vanuit de ferry wel dolfijnen, orka's of walvissen!

Combinatiereis Oost-Canada & Verenigde Staten

Wilt u niet alleen de Niagara-Watervallen in Canada, maar ook het oostelijke gedeelte van de Verengde staten meepikken tijdens een rondreis? Kies dan voor de rondreis Oost-Amerika Canada & Verenigde Staten. Onze reisleiders laten de hoogtepunten van beide gedeeltes zien met zowel historische steden als prachtige natuur.

Ontdek met ons de adembenemende natuur in Canada

Ontdek samen met ons de prachtige landschappen waar Canada om bekend staat. Wij nemen u tijdens een rondreis in Canada mee naar de mooiste plekjes. Wil u liever op eigen gelegenheid een rondreis maken? Kies dan voor een fly-drive in Canada. Wij regelen dan de vluchten, de huurauto en de hotels. Wacht dus niet langer en boek een reis in het mooie Canada!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven