Single groepsreizen in Canada

Bewonder natuurspektakels als de Rocky Mountains, Banff National Park en de mooie stad Vancouver.
We overnachten in comfortabele drie- en viersterrenhotels. Je hebt hierbij de keuze uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik.
Onze single groepsreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

Singlereis Canada – Ontdek Canada met een groep singles

Met een gezellige groep singles de waanzinnige natuur in Canada ontdekken? Het is mogelijk met onze compleet samengestelde singlereis naar Canada. Van een schitterend verblijf op Vancouver Island tot een boottocht over het prachtige Minnewanka meer, het is allemaal mogelijk tijdens onze single reizen naar Canada. Een reis die sowieso diepe indruk zal maken.

Een prachtige route

Wij hebben een prachtige route uitgestippeld voor de Canada singlereis. Via de Rocky Mountains vol natuurwonderen gaan we naar Canada’s meest beroemde nationale park: Banff National Park. Hier vinden we prachtige bergen en meren. Maar ook een bezoek aan de Columbia Icefields maakt onderdeel uit van de single reizen. Maak hier een tocht naar de indrukwekkende Athabasca gletsjer. En dat is nog niet eens alles! De singlereis naar Canada zit vol verrassingen.

Complete single reizen naar Canada

Bij ons ben je verzekerd van een volledig georganiseerde singlereis naar Canada. We regelen de vluchten, de hotels, veel excursies en een Nederlandssprekende reisleider neemt de groep mee naar de mooiste plekjes. Liever op eigen gelegenheid naar Canada? Kies dan één van onze individuele rondreizen naar Canada. Genoeg redenen om te kiezen voor een van de reizen uit ons aanbod. Een reis naar Canada wordt sowieso een reis om nooit meer te vergeten.