Victoria

Inn at Laurel Point (of gelijkwaardig)

Inn at Laurel Point is gelegen op een prachtige locatie met uitzicht op de gezellige haven van Victoria. Het centrum met vele winkeltjes en restaurants bevinden zich op loopafstand. Na een dag vol indrukken kan je heerlijk ontspannen in het overdekte zwembad met aangrenzende zonnedek in de Japanse tuin. Je kan tevens genieten van diverse SPA behandelingen in je eigen hotelkamer (op afspraak, tegen betaling). Restaurant Aura Waterfront serveert uitstekende gerechten bereidt met lokale producten met daarbij de lekkerste wijnen of bieren met als motto ‘Hoe dichterbij, hoe verser, hoe beter’. De kamers zijn voorzien van televisie,  koelkastje, koffie-/theezetfaciliteiten, gratis Wifi en een badkamer met bad/douche en toilet. De kamers hebben een balkon, sommige met uitzicht op het water.

Er vinden momenteel werkzaamheden plaats in hotel. Het huidige Aura Waterfront Restaurant is gesloten. In de plaats is er tijdelijk een andere eetruimte gecreëerd en kunnen klanten ook gebruik maken van 'In-Room-Dining'.
Tevens wordt er gewerkt aan een nieuwe oprit en entree, de lobby, en de vergader- en evenementenruimtes op de begane grond. De ingang van het hotel wordt verplaatst en wordt duidelijk gemarkeerd. De renovatie zal naar verwachting eind november 2019 afgerond zijn.

Naast de werkzaamheden in het hotel, vinden er eveneens werkzaamheden rondom het hotel plaats. Daar het grootste deel inmiddels klaar is, is het naast gelegen park nog gesloten tot en met eind september 2019. De tuinen en vijver van het park worden opnieuw aangelegd.

Aandachtspunten

  • Onze accommodaties worden tweemaal per jaar door ons persoonlijk bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit
  • De getoonde hotels voor deze reis zijn onder voorbehoud. Je verblijft mogelijk in een gelijkwaardig alternatief.
  • Bij de reisbescheiden ontvang je de definitieve hotellijst.