9

Rondreizen in West-Canada

Rondreis West-Canada – Ontdek de fantastische natuur

Wie aan Canada denkt, denkt aan de fantastische natuur. En dat zul je tijdens een rondreis in West-Canada ook zeker gaan ervaren. Wij brengen je via een prachtige route langs de hoogtepunten van West-Canada. Een schitterende rondreis die je nog lang zal bijblijven! En of je nu op zoek bent naar autorondreizen in West-Canada of rondreizen met een groep: wij hebben het allemaal.

Rondreis West-Canada: een kleine indruk

Om je een kleine indruk te geven van onze rondreizen in West-Canada zullen we alvast een tip van de sluier oplichten van de inhoud van deze reizen. Denk aan een prachtige route door de Rocky Mountains, natuurwonderen zoals Banff National Park en de indrukwekkende Colombia Icefields. Bij laatstgenoemde kun je een tocht maken naar één van de mooiste gletsjers van Canada: de Athabasca gletsjers. En dat is nog niet eens alles wat een rondreis aan de westkust van Canada en in de rest van Canada zal bieden.

Een afwisselende rondreis op jouw manier

Zoals je hierboven al kunt lezen, zitten onze rondreizen in Canada vol afwisseling, maar er is ook meer dan genoeg ruimte voor vrije tijd ingebouwd. Kies voor één van de autorondrondreizen in West-Canada of ga met een groep op avontuur in Canada. Onze groepsreizen in Canada worden begeleid door een deskundige, Nederlandssprekende reisleider die alles over dit deel van Canada kan vertellen. Het grote voordeel van de autorondreizen in Canada: reis met je eigen reisgezelschap én in je eigen reistempo. Reizen zoals jij dat wilt!

Ontdek het schitterende West-Canada

Ontdek het schitterende West-Canada tijdens onze rondreizen. We hebben een aantal prachtige routes voor je samengesteld die je de prachtige hoogtepunten van dit deel van Canada laten zien. Daarnaast zorgen we ervoor dat je in comfortabele, centraal gelegen hotels heerlijk kunt bijkomen van al het moois dat je gezien hebt. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een bijzondere rondreis in West-Canada!