5-daags verblijf Paaseiland

Deze zeer bijzondere 5-daagse verlenging neemt u mee naar Paaseiland, dat bij Chili hoort. Paaseiland (in de lokale taal: Rapa Nui) is een Polynesisch eiland in de Grote Oceaan dat bij Chili hoort en dat sinds 1995 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Het is een klein eiland van circa 24 bij 12 kilometer. De beroemde uit vulkanisch steen gehakte beelden (Moai), waarvan er wel 887 zijn, en waarvan sommige groter zijn dan 9,5 meter, spreken tot de verbeelding van velen. De precieze geschiedenis en betekenis ervan is tot op heden niet achterhaald.

Een unieke bestemming en zeker een bezoek waard.

Boek dit arrangement vanaf € 1130,- per persoon.

Dag 1 Santiago de Chile - Paaseiland

Na uw verblijf in Santiago de Chile vliegt u door naar Paaseiland. Na uw circa 5 uur durende vlucht naar Paaseiland wordt u op de luchthaven welkom geheten met de zo typische bloemenkransen, en vervolgens wordt u naar uw hotel gebracht in Hanga Roa.

Dag 2 Paaseiland

Paaseiland staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO door zijn beroemde uit vulkanisch steen gehakte beelden, de zogenaamde moai. Vele moai staan als stille getuigen van een mysterieus verleden en doorstaan weer en wind. De moai staan veelal op een stenen platform, ahu genaamd. Op Paaseiland bevinden zich zeker 313 ahu's, waarvan de meeste over het algemeen één moai dragen.

Vandaag wordt u meegenomen op een prachtige dagexcursie naar Anakena Beach, naar het noordelijke deel van het eiland. Dit deel van het eiland staat bekend als vrij ruig en wild. Tussen de rotsen langs de kust en de heuvels staan zes beelden. Dit is de plek waar de eerste bewoners aan land zijn gekomen.

Dag 3 Paaseiland

U begint vandaag met een excursie van een halve dag naar de Rano Kao vulkaan, waar zich het Ceremonial Centre van Orongo bevindt met vele petroglyphen van verschillende godheden. Vervolgens wordt de Ana Kai Tangata grot bezocht, waar u prehistorische rotstekeningen ziet. In de middag gaat u nog naar enkele ahu's, waaronder Ahu Akivi en Ahu Tahai. Overnachting in het hotel in Hanga Roa.

Dag 4 Paaseiland - Santiago de Chile

Na het ontbijt transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Santiago de Chile. Bij aankomst wordt u naar uw hotel gebracht voor uw overnachting.

Dag 5 Santiago de Chile

Vandaag reist u weer terug naar Nederland, waar u de volgende dag aankomt. Einde van een onvergetelijke rondreis en verlenging op Paaseiland.

Inclusief

 • Vlucht Santiago de Chile - Paaseiland v.v. met LAN Airlines
 • Drie hotelovernachtingen op Paaseiland op basis van logies-ontbijt
 • Eén hotelovernachting in Santiago de Chile op basis van logies-ontbijt
 • Eén excursie van een hele dag op dag 2 van de verlenging (lunchpakket inclusief)
 • Twee excursies van een halve dag op dag 3 van de verlenging
 • Engelstalige gids tijdens de excursies
 • Alle genoemde transfers op basis van internationaal gezelschap.

Aandachtspunten

 • Door een fout op de website worden onderaan de prijzen niet correct getoond. Het arrangement is inclusief de vluchten en kan vanaf € 1130,- per persoon geboekt worden.
 • Minimaal twee personen.
 • Deze verlenging is op basis van internationaal gezelschap en bestaat uit drie overnachtingen op Paaseiland en één overnachting in Santiago de Chile.
 • Transfers zijn inclusief.
 • Entreegeld Paaseiland niet inbegrepen (circa € 80,-), ter plaatse te voldoen.
 • Het programma kan aan wijzigingen onderhevig zijn in verband met het vluchtschema Santiago de Chile - Paaseiland v.v.
 • Excursies kunnen aangepast worden al naar gelang de weersomstandigheden.

Prijzen

Prijzen 5-daags verblijf Paaseiland

Prijs Periode

Terug naar boven