Groepsrondreizen in Chili

Hoogtepunten als Santiago, een verblijf bij het Torres del Paine National Park en variatie aan natuur.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

3

Groepsrondreizen in Chili

Groepsreis Chili – Ga met ons mee naar het land waar de aarde ophoudt

Wij vinden Chili een hele bijzondere bestemming uit ons aanbod. Waarom? Geweldige natuur, zoutwoestijnen, zandstranden, gletsjers, turquoise meren.. Hebben we teveel gezegd? Tijdens een groepsreis in Chili zult u dit met eigen ogen meemaken. Bijzondere groepsreizen in Chili waarbij alles geregeld is, van de vluchten tot en met de overnachtingen en veel excursies.

Chili groepsreis: midden in de natuur!

Tijdens de groepsrondreizen naar Chili is er de mogelijkheid om midden in de natuur te overnachten! We verblijven in een hostería in het mooiste park van Chili: Torres del Paine National Park. Het park is uitgeroepen tot ‘Internationaal Werelderfgoed’ en er zijn talrijke planten- en diersoorten. Eén van de hoogtepunten tijdens de groepsrondreis in Chili, waarbij we grote kans hebben om guanaco’s (familie van de lama) te zien. Maar hier genieten we ook van spectaculaire bergtoppen, watervallen, gletsjers en blauwe bergmeren.

Nog meer hoogtepunten

Torres del Paine is sowieso de groepsreis in Chili al waard, maar er zijn nog meer hoogtepunten tijdens de groepsreizen. Zo brengen we een bezoek aan Puntas Arenas, de grootste stad van Zuid-Chili. Maar we gaan ook naar Ushuaia in Vuurland, Argentinië, de meest zuidelijke stad op aarde. Tip: tijdens een bootexcursie door het Beagle kanaal hebben we de kans om zeeleeuwen- en pinguïnkolonies te zien.

Gecombineerde groepsrondreis

Wij bieden de mogelijkheid om een gecombineerde groepsreis naar Chili te maken met landen zoals Argentinië en Brazilië. We laten tijdens deze gecombineerde reis de hoogtepunten van de landen zien tijdens een compleet georganiseerde reis. Ideaal als u meerdere landen tijdens de groepsreis wilt ontdekken. Een deskundige, Nederlandssprekende reisleider kan alles over deze landen vertellen.

Ga met ons mee naar Chili

Onze groepsreizen naar Chili zijn verrassend voor iedereen. We nemen de groep mee naar de mooiste plekjes van dit land en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Liever op eigen gelegenheid door Chili reizen? Kies dan voor een individuele rondreis in Chili. Ook daarbij is alles geregeld, van de vluchten tot het vervoer. Bekijk de mogelijkheden en ga met ons mee!