Privé rondreizen in Chili

Hoogtepunten als Santiago, een verblijf bij het Torres del Paine National Park en variatie aan natuur.
U overnacht in comfortabele en centraal gelegen hotels.
Onze lokale partner staat wanneer nodig voor u klaar.
Bij ons zijn veel excursies reeds inbegrepen.

Individuele rondreis Chili – Ontdek het land waar de aarde ophoudt

Op eigen gelegenheid het bijzondere land Chili ontdekken? Het is mogelijk met een individuele rondreis naar Chili uit ons aanbod. De reis is compleet samengesteld, van de vluchten tot de route en het vervoer. U kunt alle hoogtepunten van Chili helemaal in uw eigen tempo bekijken, van de prachtige gletsjers tot aan turquoise meren. Ontdek het allemaal tijdens een privé rondreis in Chili.

Privé rondreis Chili: een paar hoogtepunten

Een van de hoogtepunten die u tijdens een rondreis in Chili individueel kunt bezoeken zijn de zoutvlaktes van Uyuni in Bolivia. Een vlakte van wit zout, die op sommige plaatsen wel 100 meter dik is. Zo ver als u kijkt, u ziet alleen maar zoutvlakte. En om de tour af te sluiten kan er heerlijk gebadderd worden in thermale bronnen in de natuur. Maar een bezoek aan de vulkanen, zoutmeren en geisers bij San Pedro de Atacama hoort ook bij de privé rondreizen in Chili. Stuk voor stuk bijzondere schouwspelen!

Comfortabel rondreizen

Wij zorgen er bij de individuele rondreizen in Chili voor dat alles goed geregeld is, van eventuele binnenlandse vluchten tot comfortabele overnachtingen. En dat geldt ook voor de groepsreizen naar Chili uit ons aanbod. U hoeft zich dus nergens druk om te maken, alles is geregeld. Ga met ons mee en ontdek dit bijzondere land!