Chili

Hoogtepunten als Santiago, een verblijf bij het Torres del Paine National Park en variatie aan natuur.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

5

Rondreizen in Chili

Rondreis Chili – Een rondreis in het land waar de aarde ophoudt

Staat een reis in Zuid-Amerika nog op jouw lijstje en ben je op zoek naar een bijzondere bestemming? Dan kunnen wij een vakantie in Chili zeker aanraden. Een Chili rondreis zit vol prachtige natuur, variërend van woestijnen tot gletsjers. Wij laten de mooiste plekjes zien en zorgen ervoor dat je het land goed leert kennen.

Chili rondreizen: planten en dieren

Tijdens een rondreis in Chili zul je sowieso kennismaken met een rijkdom aan planten en dieren. Zo brengen we een bezoek aan het nationale park Torres del Paine. Dit is niet zomaar een nationaal park, het is uitgeroepen tot ‘Internationaal Werelderfgoed’. Dit komt onder andere door de talrijke planten- en dierensoorten en de prachtige natuur met gletsjers, ijsblauwe meren en meer. Een onderdeel wat natuurlijk niet mag ontbreken tijdens de rondreis in Chili.

Overnacht bij het park

We brengen tijdens de rondreizen in Chili niet alleen een bezoek aan Torres del Paine, maar we overnachten twee nachten in een hosteria vlakbij de ingang van het park. Dit vormt de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Tijdens de rondreizen in Chili zijn alle overnachtingen geregeld en uiterst comfortabel. Daarnaast bevat het programma een aantal vaste, maar ook optionele excursies. Zo kun je de Chili rondreis inrichten zoals je zelf wilt.

Ontdek nog meer van Zuid-Amerika

Je kunt kiezen voor een rondreis in Chili, gecombineerd met andere landen in Zuid-Amerika. Denk bijvoorbeeld aan een rondreis in Brazilië en Argentinië. Op die manier kun je de hoogtepunten van meerdere landen tijdens een rondreis zien. Van het Amazonegebied in Brazilië tot het ruige Andes gebergte in Argentinië. Het kan allemaal tijdens een gecombineerde rondreis.

Ga met ons mee op een prachtige reis

Ga met ons mee op een prachtige rondreis in Chili en ontdek dit land en andere prachtige landen in Zuid-Amerika. Onze reizen zijn volledig georganiseerd, inclusief vluchten, overnachtingen en excursies. Het enige wat je hoeft te doen is genieten van deze onvergetelijke ervaring.