Familie rondreizen in China

Reis met ons naar de Grote Muur, Shanghai, de night food market van Beijing en het Boeddhistische binnenland.
We overnachten in comfortabele drie- en viersterrenhotels.
Familie groepsreizen met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

China met kinderen – Ontdek samen dit betoverende land

Het betoverende land China met de kinderen ontdekken? Wij maken het mogelijk met een speciaal samengestelde gezinsvakantie naar China. Het zijn avontuurlijke rondreizen met bijzondere belevenissen voor het hele gezin. De familiereizen naar China zijn zorgvuldig samengesteld inclusief het verblijf in kindvriendelijke, comfortabele drie- en viersterrenhotels. De reisleider neemt de groep mee naar de mooiste plekjes en belevenissen in China!

Gezinsvakantie China: van panda’s tot de Chinese Muur

Als je naar China gaat met kind, is het belangrijk dat er voldoende afwisseling zit in het programma, met onderdelen die leuk zijn voor jong en oud. En daar hebben wij natuurlijk voor gezorgd tijdens de familiereizen in China. Zo bezoeken we de reuzenpanda’s in Chengdu en bezoeken we de Chinese Muur in Beijing. En wat is er nu leuker dan lekker vliegeren op de Chinese Muur! En zo hebben we nog veel meer leuke excursies geregeld voor de kinderen.

De voordelen van onze familiereizen

Onze familiereizen naar China zijn speciaal afgestemd voor kinderen vanaf 8 jaar. En een groot voordeel: kinderen tot 16 jaar hoeven geen entreegelden te betalen! De combinatie van de reis met de vele leuke en avontuurlijke excursies zorgt ervoor dat het voor het hele gezin een onvergetelijke vakantie wordt. Bekijk ook de mogelijkheden voor een groepsreis naar China. Wij bieden voor ieder wat wils.