Familie groepsreis Rijstvelden en Panda's

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Beijing

 • Riksja's door de Hutongs

  RMB 185-250 p.p.

  Met een riksja wordt u door de eeuwenoude Hutong gereden. U zult uitleg krijgen over de geschiedenis en bewoners van de unieke Hutong. Tijdens de rondrit brengt u onder andere een bezoek aan een Chinese familie die nog op traditionele wijze in de Hutongs leeft, en aan een lokale markt waar de Chinezen hun dagelijkse boodschappen doen.

  Minimaal 16 personen circa 185 RMB
  Minimaal 6 personen circa 195 RMB
  Minimaal 2 personen circa 250 RMB (geldig bij individuele reizen)

 • Bezoek show The Legend of Kung Fu

  RMB 180-280

  Een bijzonder mooi verhaal over een kleine jongen, die monnik wordt om zo Zen Boeddhisme en Kung Fu te leren volgens de eeuwenoude tradities. Voor RMB 200 heeft u de beste plaatsen in het midden van de zaal.

  Minimaal 16 personen circa 180 RMB
  Minimaal 6 personen circa 180 RMB
  Minimaal 2 personen circa 280 RMB (geldig bij individuele reizen)

Optionele excursies in Chengdu

 • Hot Pot diner

  RMB 160-210 p.p.

  Hotpot Diner (Chinees fondue) in het oude centrum van Chengdu. U kunt allerlei Chinese specialiteiten bestellen die u zelf bereidt in uw eigen hotpot.

  Minimaal 10 personen circa 140 RMB
  Minimaal 6 personen circa 160 RMB
  Minimaal 2 personen circa 210 RMB (geldig bij individuele reizen)

Optionele excursies in Guilin

 • Rijstterrassen

  RMB 400-700 p.p.

  U brengt een bezoek aan een van de mooiste rijstterrassen ter wereld: de Longshen rijstterrassen. Vanaf een hoogte van meer dan 1000 meter worden de plantjes op diverse plateaus geplant. Vergeet vooral uw camera niet. Vanuit de vallei wordt u met pendelbusjes naar een hogergelegen gebied gebracht, waar een prachtige wandeling begint langs de rijstterassen en door de dorpjes waar de Zhuang en Yao minderheden wonen. De wandeling eindigt op een heuveltop waar u het beste panorama-uitzicht over de rijstterrassen heeft. Dagexcursie inclusief lunch in één van de bergdorpjes.

  Minimaal 10 personen circa 325 RMB
  Minimaal 6 personen circa 375 RMB
  Minimaal 2 personen circa 700 RMB

Optionele excursies in Xi'an

 • Dumpling diner en dansshow

  RMB 220 p.p.

  Een schitterende dans en muziekshow zoals deze tijdens de Tang Dynasty werd uitgevoerd, wordt voorafgegaan door het beste Dumpling diner dat u wellicht ooit heeft meegemaakt. Dumplings in vele smaken worden af en aan naar uw tafel gebracht en elke Dumpling is uitgevoerd naar de aard van de gebruikte vulling. Na deze geweldige maaltijd de dansshow. Schitterende costuums, prachtige danseressen en oogstrelende belichting brengen u moeiteloos in de oude tijden van de Tang Dynasty.

  Minimaal 2 personen circa 220 RMB

Optionele excursies in Yangshuo

 • Liu's Impression show

  RMB 240 p.p.

  Een onbeschrijfelijk schouwspel en zeker iets dat u gezien moet hebben! De show is gecomponeerd door één van de beste directors ter wereld. Hij heeft tevens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Beijing verzorgd. Deze bijzondere show staat in het teken van de natuur, de verschillende seizoenen en het veranderende klimaat. De helft van de show wordt door mensen uitgevoerd en de andere helft wordt door de mysterieuze natuur ingevuld. Afhankelijk van het seizoen waarin u deze show bekijkt, kan het tijdens de show regenen, ’s zomers heet zijn en zelfs onweren. Het gaat om de interactie met de natuur en er wordt gezongen en gedanst. Kortom een absolute aanrader!

  Minimaal 2 personen circa 34 Euro

 • Vlotvaren

  RMB 220 - 380 pp

  Verken per bamboevlot de idyllische omgeving van Yangshuo en vaar door een landschap met karstbergen.

  Minimaal 6 personen circa 220 RMB
  Minimaal 2 personen circa 230 RMBAandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).