Familie groepsreis Rijstvelden en Panda's

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,2

Gemiddelde beoordeling

6 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 26-08-2018

Een geweldige reis waar diverse kanten van de Chinese cultuur worden belicht.

Een mooie reis die door onze reisleider Tulio nog rijker geworden is. Hij gaf enorm veel informatie over de geschiedenis, cultuur, het dagelijks leven, de politiek, enzovoort, waardoor onze westerse kijk op China in perspectief geplaatst kan worden.

8,0
Toegevoegd op: 24-08-2018

Een rollercoaster van indrukken van cultuur en natuur dat je gezien en beleefd moet hebben!

Het is een reis waarbij je dé culturele highlights van China leert kennen, zoals Chinese Muur, Verboden Stad, het Zomerpaleis en het Terracottaleger, maar ook de mooie natuur die China heeft ervaart door de prachtige wandeling door de rijstterrassen en het fietsen door de rijstvelden, de boottocht over de rivier Li. Chengdu als afsluiter hebben wij als minder ervaren, omdat je na de natuur weer de stad in gaat, maar goed, het zien van de panda's maakt alles weer goed natuurlijk.

8,7
Toegevoegd op: 19-08-2018

Cultuur en natuur samen met een uitstekende reisleiding

Het eerste deel van de reis bestaat uit een mooi zicht op de Chinese cultuur zoals Beijing en Xi'an. Het tweede deel van de reis staat in het teken van de natuur, met onder andere een bezoek aan de rijstterrassen en een boottocht naar Yangshou. In een woord overweldigend.

8,0
Toegevoegd op: 19-08-2018

Een bijzondere reis die in een korte tijd veel verschillende kanten van China laat zien !

Een fantastische reis, let wel augustus is bijzondere warm en overal erg druk (vanwege Chinese zomervakantie). Vergeet niet de VPN app te downloaden anders weinig mobiele mogelijkheden. Pinnen is geen enkele probleem, kan veelal bij de hotels of directe omgeving. Veel euro's meenemen is overbodig. GENIETEN van al het moois en de indrukken die je opdoet !!

6,7
Toegevoegd op: 19-08-2018

In China ben je nooit alleen

China is zoveel. Een afwisseling tussen arm en rijk, modern en ouderwets, geloof en staat. Dit heeft werkelijk niets met communisme te maken zoals wij dat kennen. Alle zaken die wij decenia geleden voor het eerst mee maakte maakt china nu mee maar wel in snel tempo. Als laatste ben je in China nooit alleen. Het is altijd overal druk maar dat brengt ook een zekere charme.

9,3
Toegevoegd op: 23-05-2018

Een heel afwisselende reis met veel comfort en voor ieder lid van je gezin wat wils.

Tip 1: de lokale gidsen willen vaak nogal vroeg beginnen. Maar het is ook heel fijn om even je rustmoment te pakken door wat later op te staan en rustig te ontbijten. Vraag hier vooral naar want dat is meestal prima te regelen. Tip 2: als het regent in Yangshuo op de dag dat je zou gaan fietsen kan de gids voor weinig geld ook busje regelen en word je rond gereden door het landelijk gebied (wat erg de moeite waard is). Tip 3: op de binnenlandse vluchten krijg je ook wat te eten en zelfs een maaltijd als het rond etenstijd is. Tip 4: na de nachttrein naar Xi'an ga je eerst naar het hotel waar je dan nog kunt ontbijten (rond 9:30 uur). Tip 5: in Chengdu is er op loopafstand van het hotel nog een mooi Boeddhistisch nonnenklooster te bezichtigen (gratis). Tip 6: geniet vooral van het theeplukken en de thee-ceremonie maar bedenk je drie keer of je hier wel thee wil kopen (is nogal prijzig, maar wel biologisch).

Jeroen uit Delft