21-d familie groepsrondreis Land van de Rode Lantaarns

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Er zijn voor deze reis geen extra opties beschikbaar.

Optionele excursies in Beijing

 • Riksja's door de Hutongs

  RMB 185-250 p.p.

  Met een riksja wordt u door de eeuwenoude Hutong gereden. U zult uitleg krijgen over de geschiedenis en bewoners van de unieke Hutong. Tijdens de rondrit brengt u onder andere een bezoek aan een Chinese familie die nog op traditionele wijze in de Hutongs leeft, en aan een lokale markt waar de Chinezen hun dagelijkse boodschappen doen.

  Minimaal 16 personen circa 185 RMB
  Minimaal 6 personen circa 195 RMB
  Minimaal 2 personen circa 250 RMB (geldig bij individuele reizen)

Optionele excursies in Hangzhou

 • Heilige Linying Tempel

  RMB 120-330 p.p.

  U kunt in Hangzhou een excursie maken naar de heilige Linying Tempel, die gebouwd is aan de voet van een heuvel in een bosrijke omgeving. Aansluitend bezoekt u ook de prachtige groene thee plantages in een theedorpje vlakbij Hangzhou, waar de beroemde Dragonwell Tea vandaan komt, die de Chinese president bij staatsbezoeken kado geeft.

  Minimaal 6 personen circa 150 RMB
  Minimaal 2 personen circa 345 RMB (geldig bij individuele reizen)

Optionele excursies in Shanghai

 • Acrobatiek voorstelling

  RMB 165-330 p.p.

  In Shanghai kunt u verschillende wervelende acrobatiek voorstellingen bijwonen. De drie volgende theaters weten elk een unieke show neer te zetten, waar u nog lang over zult napraten. Het prachtige Era Theater zet een eigentijdse show neer, waarbij traditionele acrobatische kunsten hand in hand gaan met moderne technologie. De verschillende dans- en lichtshows zorgen voor een bijzondere performance. Het ruime, spectaculaire Shanghai Center Theatre bevindt zich in het Portman Ritz Carlton Hotel. Hier kunt u traditonele Chinese acrobatiek voorstellingen bijwonen. Daarnaast wordt dit theater ook voor andere cultuuruitingen gebruikt. Het kleinschalige Babulan Theatre is gelegen in het centrum van Shanghai. Ook hier zijn traditionele voorstellingen te bewonderen.

  Minimaal 16 personen circa 165 RMB
  Minimaal 10 personen circa 175 RMB
  Minimaal 6 personen circa 215 RMB
  Minimaal 2 personen circa 330 RMB (geldig bij individuele reizen)

  Op dit moment is het Shanghai ERA Theatre gesloten ivm renovatie werkzaamheden en wordt het Shangcheng Arobatic Theatre bezocht. Prijzen kunnen wijzigen wanneer het ERA Theatre weer open gaat. 

 • Shanghai World Financial Center

  RMB 240-365 p.p.

  Bezoek aan het Shanghai World Financial Center in het zakendistrict Pudong. Deze wolkenkrabber is in 2008 gebouwd en heeft een totale hoogte van 492 meter. Vanaf het panorama dek heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

  Minimaal 16 personen circa 240 RMB
  Minimaal 10 personen circa 250 RMB
  Minimaal 6 personen circa 290 RMB

Optionele excursies in Xi'an

 • Dans en muziekshow

  RMB 150 p.p.

  Een schitterende dans en muziekshow zoals deze tijdens de Tang Dynasty werd uitgevoerd. Spectaculaire kostuums, prachtige danseressen en oogstrelende belichting brengen je moeiteloos in de oude tijden van de Tang Dynasty.

  Minimaal 10 personen: circa RMB 150

 • Fietsen over stadsmuren

  RMB 150-285 p.p.

  Fietsen op de eeuwen oude stadsmuur van Xian, de hoofdstad van de zijderoute, is een compleet andere manier om de stad te verkennen. Halve dagexcursie, 1,5 uur fietsen.

  Minimaal 10 personen circa 150 RMB
  Minimaal 6 personen circa 235 RMB
  Minimaal 2 personen circa 285 RMB (geldig bij individuele reizen)

Optionele excursies in Yangshuo

 • Liu's Impression show

  RMB 240-280 p.p.

  Een onbeschrijfelijk schouwspel en zeker iets dat u gezien moet hebben! De show is gecomponeerd door één van de beste directors ter wereld. Hij heeft tevens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Beijing verzorgd. Deze bijzondere show staat in het teken van de natuur, de verschillende seizoenen en het veranderende klimaat. De helft van de show wordt door mensen uitgevoerd en de andere helft wordt door de mysterieuze natuur ingevuld. Afhankelijk van het seizoen waarin u deze show bekijkt, kan het tijdens de show regenen, ’s zomers heet zijn en zelfs onweren. Het gaat om de interactie met de natuur en er wordt gezongen en gedanst. Kortom een absolute aanrader!

  Minimaal 6 personen circa 200 RMB
  Minimaal 2 personen circa 280 RMB (bij privé reizen)

 • Kookles

  RMB 200 p.p.

  Een leuke manier om met de Chinese keuken kennis te maken! Voor u begint met de eigenlijke kookles brengt u eerst een bezoek aan de lokale markt, waar de inwoners van Yangshuo hun inkopen doen. Vervolgens leert u een aantal typisch Chinese gerechten te bereiden, waar u later thuis nog veel plezier van zult hebben.

  Minimaal 2 personen circa 20  RMB


Aandachtspunten

 • Deze excursies kunt u in de lokale valuta of, afhankelijk van de bestemming, met Euro's en ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de Xtra-optie (bijzondere sporten/wintersport).