Groepsrondreizen in China

Reis met ons naar de Grote Muur, Shanghai, de night food market van Beijing en het Boeddhistische binnenland.
We overnachten in comfortabele drie- en viersterrenhotels.
Groepsrondreizen met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

5

Groepsrondreizen in China

Groepsreis China – Ga mee op reis en beleef het mystieke China

Op zoek naar een bijzondere en mystieke bestemming? Dan kunnen wij een groepsreis in China zeker aanraden. De bekende Grote Muur, Shanghai, de night food market van Beijing en het Boeddhistische binnenland: het zijn slechts enkele van de hoogtepunten die onderdeel kunnen zijn van een groepsrondreis in China. Onder leiding van een deskundige Nederlandssprekende reisleider krijg je de mooiste plekjes van dit land te zien. Tijdens al onze groepsreizen naar China overnachten we in comfortabele drie- en viersterrenhotels. Alles is geregeld!

Het bijzondere Beijing

Ons aanbod bestaat uit verschillende groepsrondreizen naar China. Zo zijn er reizen beschikbaar met onder andere een bezoek aan de bijzondere stad Beijing. Op Het Plein van de Hemelse Vrede komen de meeste mensen voor het wereldberoemde portret van Mao. Maar een bezoek aan de Verboden Stad is ook een bijzonder onderdeel van de China groepsreis. Beijing is niet alleen een bijzondere, maar vooral ook een intrigerende stad met prachtige tempels. Dat zul je zelf ervaren tijdens onze groepsrondreis in China.

De Chinese Muur beklimmen

Een bezoek aan de Chinese Muur is een onlosmakelijk onderdeel van de meeste groepsreizen naar China. Met FOX verre reizen van ANWB ga je naar een rustiger gedeelte van de Grote Muur, waar minder toeristen zijn en waar je een prachtige wandeling kunt gaan maken. De Grote Muur is één van de nieuwe zeven wereldwonderen. Per kabelbaan kunnen we naar boven, om vervolgens naar beneden te wandelen met een prachtig uitzicht.

Ontmoet de reuzenpanda’s in Chengdu

Heb je altijd al de reuzenpanda’s in het echt willen zien? Kies dan voor één van de groepsreizen naar China met een bezoek aan Chengdu. In een onderzoekscentrum kun je zien hoe de reuzenpanda’s leven in een omgeving met veel bamboe. In dit onderzoekscentrum proberen ze te voorkomen dat het panda ras uitsterft. Een indrukwekkende ervaring tijdens de groepsreis in China.

Ga met ons mee op een bijzondere reis naar China

China is een groot land en wij zorgen er tijdens de groepsrondreizen in China voor dat je de mooiste hoogtepunten zult zien. Een groepsreis in China is te combineren met een groepsreis in Tibet, twee bijzondere landen tijdens één reis.